Att sälja med Lavass

Sälja

 

   Gör som många andra och ge oss förtroendet. Kontakta oss idag!   

 

 

Eva Rundqvist

Fastighetsmäklare sedan tidigt 90-tal och från 1998 boende på Värmdö i Gustavsberg. Jag har sedan tidigt 2000-tal varit egen företagare med kontor i Gustavsberg.

För mig är varje fastighetsaffär unik efter kundens önskemål och objektets beskaffenhet. Här finns inga ramar, här skräddarsys varje affär för att på bästa sätt få högsta möjliga pris och nöjda kunder.

Mina ledord är engagemang, erfarenhet, service och kreativitet. Att vara fastighetsmäklare är för mig en livsstil. Min styrka är alla återkommande och nöjda kunder.

Sedan 1996 har Värmdö och Nacka i första hand varit min arbetsplats men som obunden mäklare har jag också sålt fastigheter och lägenheter åt privatpersoner i hela Stockholm. En av våra styrkor är att våra kunder både kan köpa och sälja med samma mäklare oavsett vilken kommun bostäderna än ligger i.

NYPRODUKTION
Jag har också stor erfarenhet från försäljning av nyproduktion och har tex sålt över 1.000 nyproducerade äganderätter och bostadsrätter i Gustavsberg åt bl a JM, Besqab, IKANO och Järntorget. Men har också sålt nyproduktion i andra delar av Stockholm. Två av dessa projekt har jag varit med och vunnit NKI (nöjd kund index) 2003 (JM) och 2017 (Besqab).

 

 

Anders Svennefalk

I rollen som fastighetsmäklare tar jag med mig över 25 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring med kunden i fokus.

Utbildad Civilekonom, Ekonomie Magister vid Linköpings universitet och med specialisering inom Fastighetsförmedling vid Högskolan i Gävle.

Oavsett om du skall sälja eller söker nytt boende är min drivkraft att möta dina behov och önskemål. Uppvuxen med båtvarv och segling ligger skärgården nära hjärtat.