2

Om bostaden

Denna välplanerade 3:a kombinerar modern design med ljusa och luftiga ytor. Kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning, där stora fönster släpper in generöst med ljus och öppnar upp mot den fantastiska terrassen i söderläge. Här kan du njuta av en vidsträckt utsikt över takåsar och grönska. Köket är elegant inrett i grått och vitt med en stilren bänkskiva i mörk granit som förhöjer känslan av lyx. Två rymliga sovrum erbjuder gott om förvaring med garderober. Det stora och moderna badrummet har helkaklade väggar och golvvärme, en glasad duschvägg, handfat på kommod, wc, tvättmaskin och torktumlare – allt för att ge dig maximal komfort. Förutom den egna terrassen har du tillgång till en gemensam takterrass med enastående utsikt över Gustavsberg och dess charmiga hamn. Bekvämligheten är komplett med hiss direkt till både takterrassen och garaget. Här får du ett hem som verkligen sticker ut med sina exklusiva detaljer och genomtänkta planlösning.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Fakta

Utgångspris 3 795 000 kr eller bud Adress Stig Lindbergs gata 15, 5tr Område Gustavsberg Lägenhetsnummer F 1503
Antal rum 3 rum och kök Månadsavgift 6376 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Källarförråd Hiss Ja, hiss till garage, källarförråd och takterrass. Byggår 2018
Boyta 77 kvm Ingår i avgift Värme och kallvatten Andelstal 0.61266 % Driftkostnad 1091 kr, varav hushållsel 607 kr/mån, varmvatten 126 kr/mån, bredband och tv 275 kr/mån. Hemförsäkring med bostadsrättstillägg 83 kr/mån. Driftskostnaden kan komma att förändras beroende på antal personer i hushållet. Tv/data Ombesörjs av bostadsrättsinnehavaren

Beskrivning

Område

Bostadsområdet Porslinskvarteren i Gustavsberg har en charm som inte undgår någon. Här sammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden och kulturkvarter. Den mysiga båthamnen, Gustavsbergs centrum, samt rekreationsområden gör vardagarna genuint trevliga.

Med mera
Huset ligger nära Blå Blomparken som är områdets oas med lekplats och gräsytor. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn med båtplatser, restauranger, affärer, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm. I Gustavsberg och Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer finns här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis finns här, för att bara nämna några möjliga aktiviteter. Storstaden Stockholm är inte långt bort heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till City.

 

Föreningen

Brf Fabrikshuset består av två huskroppar, Fabrikshuset och Lanterninhuset. Fabrikshuset är tidigare sanitetsporslinsfabrikens lokaler som totalrenoverats och fått två våningar påbyggda vilket gör att huset idag har sju våningar med 220 lägenheter inklusive ett garageplan. Lanterninhuset har också det renoverats och består av 30 lägenheter och 4 lokaler i entréplan.

I entréplan finns gemensamt förråd för barnvagnar och cyklar. I källarplan är det en stor tvättstuga med 3 tvättmaskiner varav en för grovtvätt, torktumlare, torkskåp och mangel. De separata förråden till varje lägenhet ligger i källarplanet.

Det mest unika med denna föreningen är den stora gemensamma takterrassen med strålande sjöutsikt över Farstaviken, Gustavsberg och dess inlopp, hamnen och fabriksområdet. En del av takterrassen kan bokas för privat bruk.

Fastigheten ingår i en gemensamhetsanläggning avseende bland annat garaget som förvaltas av en samfällighetsförening. Garaget har totalt 548 parkeringsplatser. Brf Fabrikshuset har ca 96 parkeringsplatser.

 

 

Interiör

Hall
Välkommen in i en rymlig hall med stilrent klinkergolv och gott om plats för garderob – perfekt för att hålla ordning och reda. 

Kök
Detta moderna kök smälter samman med matplats och vardagsrum i en öppen planlösning, vilket skapar ett ljust och luftigt utrymme. De stora fönstren och utgången till den soliga söderbalkongen förstärker den härliga känslan. Köket är elegant inrett med vita överskåp och grå underskåp, komplett med en mörk granitskiva och vitt kakel. Köket är fullt utrustat med vitvaror, inklusive kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, mikro i arbetshöjd och induktionshäll med fläkt. 

Matplats
Den centralt placerade matplatsen binder samman kök och vardagsrum och erbjuder generöst med utrymme för trevliga middagar med vänner och familj.

Vardagsrum
Vardagsrummet bjuder på plats för en mysig soffgrupp och tv, samt en magnifik vy genom de stora fönstren.

Sovrum 1
Det första sovrummet är ljust och rymligt med två stora fönster som erbjuder en härlig utsikt från sänggaveln. En rymlig garderobsrad ger gott om förvaringsutrymme. 

Sovrum 2
Det andra sovrummet är lika inbjudande med två fönster och en garderobsrad som rymmer allt du behöver.

Badrum
Det eleganta badrummet är helkaklat i vitt med grått klinkergolv och golvvärme. Här finns en stilren dusch med glasvägg, wc, handfat på kommod med en inbyggd spegel och belysning, samt en tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt
Lägenheten har genomgående ekparkettgolv som skapar en varm och inbjudande atmosfär, med undantag för hallen som har klinkergolv. Vita, släta innerdörrar och vita golvsocklar ger ett fräscht intryck, och de målade väggarna och fönsterbänkarna i betong kompletterar den moderna känslan.

 

Planritningar