charlottenlundsv32-05

Om bostaden

I populära Charlottendal ligger detta gavelradhus som har varit JMs visningshus. Området är barnvänligt med lekplats och promenadavstånd till förskola och skola. Invändigt är det stora sällskaps- och förrådsytor. Möjlighet finns att göra fler sovrum. Huset är byggt för den stora och moderna familjen som vill leva enkelt och praktiskt liv nära kommunikationer, natur och stad.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 7 750 000 kr eller bud Adress Charlottenlundsvägen 1 Område Gustavsberg Fastighetsbeteckning GUSTAVSBERG 1:492 Byggnadstyp 2,5 plans gavelradhus
Antal rum 6 rum och kök Upplåtelseform Friköpt - Småhus Uppvärmning Fjärrvärme. Golvvärme i entréplan samt i våtrum på plan 2, vattenburna radiatorer på plan 2 och plan 3 Tomtarea 389 Kvm Byggår 2019 Kommun Värmdö
Boyta + Biyta 152 kvm + 24 kvm Driftkostnader 4217 kr, per månad. Fjärrvärme 14400 kr/år, el 15600 kr/år, sotning 800 kr/år, vatten/avlopp 6600 kr/år, 13200 kr/år samfällighetsavgift. Driftskostnaderna är uppskattade då ingen tidigare bott i huset. Det tillkommer kostnad för villa/hemförsäkring. Tv/data Telia triple play, IP-telefoni, digitalTV och internetuppkoppling via samfällighetsförening.

Beskrivning

Område

Detta stora radhus ligger i Charlottenlund som består av 30 radhus, granne med det populära området Charlottendal. Med detta centrala läge och promenadavstånd till allt som hör vardagen till, blir Charlottenlund och Gustavsberg ett populärt område för barnfamiljer att bo i. Här erbjuds ett socialt och flexibelt boende med stor boyta och många spännande möjligheter. Ett flexibelt hem för den moderna familjen.

Radhuset är i 2,5-plan med en vindsvåning, som ger möjligheter till fler rum och gott om förvaring. Entréplanet har en öppen planlösning för trevlig samvaro, medan övervåningen med 4 sovrum byggs för avskildhet. Tomten med uteplats är planerad för bästa solläge och runt området finns ett lummigt och kuperat skogsparti. Vid huset finns också förråd och plats för bil.

Moderna möjligheter i anrik porslinsort I expansiva Gustavsberg finns det mesta en modern familj kan behöva – förskolor och skolor (i området), vårdcentral och apotek på gångavstånd. I Gustavsbergs centrum finner du – förutom den pittoreska småbåtshamnen med sin hamnpromenad – såväl snabbköp som restauranger och simhall. Bara ett stenkast från Charlottenlund ligger köpcentrumet Värmdö Marknad med Coop Forum, Mio, Plantagen, en Thai-restaurang och bussar som tar dig till Slussen på cirka 20-25 minuter. Ett par kilometer bort kan du besöka Värmdö Köpcentrum med över 80 olika butiker och företag. Livets krydda finns på Värmdö några minuters bilväg från Charlottenlund, Värmdös eget Louisiana – konsthallen Artipelag med modern konst och en gourmetrestaurang. Cirka 15 minuters bilväg åt andra hållet finns en av ostkustens största småbåtshamnar, Bullandö Marina. Dessutom finns Kvarnsjön på gångavstånd, med bad på sommaren och skridskoåkning eller skidåkning på vintern.

 

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 719 000 kr. Mark, totalt värde: 1 827 000 kr.
Summavärde: 4 546 000 kr

Taxeringsår: 2021. Byggår: 2019. Värdeår: 2019

 

Interiör

Entréplan

Hall
Rymlig och välkomnande hall. Inbyggd garderob med vita skjutdörrar som ger gott om plats för ytterkläder. Klinker på golvet med golvvärme och vita målade väggar. 

Kök 
Vitt kök från Vedum med vita släta luckor och lådor samt köksö med extra förvaring. Mörkgrå bänkskiva och stora vita stående kakelplattor som stänkskydd. Rostfri kyl och frys, induktionshäll med fläkt över, ugn och mikro inbyggda i arbetshöjd. Diskmaskin med integrerad kökslucka. 

Matplats
Stor härlig matplats med plats för många och glasparti från golv till tak. Matplatsen ligger i vinkel mellan kök och vardagsrum.

Vardagsrum
Vardagsrum med stora sällskapsutrymmen, fönsterpartier från golv till tak med utgång till stor terrass. Vit trappa med stålräcke.

Duschrum
Vita målade väggar och helkaklat grått klinkergolv med golvvärme. Vit arbetsbänk med vita skåp över. Tvättmaskin och torktumlare samt vägghängd torkställning. Handfat på kommod med två lådor, dusch med glasad duschvägg och wc. 

Plan 1

Sovrum 1
Vita målade väggar och fönster mot gatan.

Sovrum 2
Vita målade väggar och fönster mot tomt. Inbyggd garderob med skjutdörrar. 

Föräldrasovrum 3
Vita målade väggar och två fönster mot tomt. Stor inbyggd garderob med skjutdörrar. 

Sovrum 4
Vita målade väggar och fönster mot skogen.

Hall
Klädkammare

Plan 2

Allrum 
Vita målade väggar och två högt sittande fönster mot tomt samt stora fönster mot gatan. Detta rum om 30 kvm kan lätt bli fler sovrum/arbetsrum. Här finns också ett förråd med snedtak om 24 kvm men ej med full takhöjd. 

Övrigt
Genomgående ekparkett trestav mattlackad där det inte är klinker på golvet. Fönsterbänkar av kalksten. Vita släta innerdörrar. Vita släta innertak. Takhöjd 2,50 m i entréplan, plan1 2,40 m och plan2 2,40 m till 3,50 m. 

 

Planritningar