Bild

Om bostaden

Ett av de 17 radhusen som byggs är nu till salu med inflyttning till jul 2023. Huset är i 3 plan med egen tomt (mkt bra läge). Uteplats och en härlig takterrass med perfekt läge. Ljusa smakfulla materialval. 3-4 sovrum, 2 badrum och separat tvättstuga. P-plats i garage. Radhuset ligger i utkanten av Porslinskvarteren nära vacker natur och Gustavsbergs hamnområde där det bla finns restauranger, minigolf, gästhamn och möjlighet till båtplats mm. Allt detta ca: 25 min från Slussen med direktbuss.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta mäklaren för mer information.

Fakta

Utgångspris 7 295 000 kr Utgångspris Adress Båtvägen 23 Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer 7
Antal rum 5 rum och kök Månadsavgift 5629 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd ett förråd på entrésidan och ett förråd vid uteplats. Hiss Nej Byggår 2023
Boyta 134 kvm Ingår i avgift Sophämtning, skötsel av gemensamma ytor, försäkring av fastigheten samt bostadsrättstillägg. Hemförsäkring tecknas av bostadsrättsinneha Andelstal 6.3378 % Driftkostnad 3391 kr, uppdelat på vatten/avlopp 769 kr/mån, hushållsel och uppvärmning 2.500 kr/mån, gemensamt el- abonnemang. Bredband, tv och telefoni 122 kr. Samtliga driftskostnader är preliminära enligt ekonomisk plan. Tv/data Uttag för TV, bredband och telefoni. Gemensamt abonnemang hos Tele 2.

Beskrivning

Område

Det framväxande bostadsområdet i Porslinskvarteren i Gustavsberg har en charm som inte undgår någon. Här sammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden och kulturkvarter. Den mysiga båthamnen, Gustavsbergs centrum, samt rekreationsområden gör vardagarna genuint trevlig. Här, i ett nyproducerat radhus med egen trädgård, uteplats och dessutom en takterrass bor man några hundra meter från Gustavsbergs hamnområde. Allt detta på promenad avstånd till det mesta som hör vardagen till. Vad mer kan önskas?

Med mera
Föreningen består av 17 radhus i två olika storlekar och olika stora tomter. Detta radhus är av den större storleken. Huset har också en av de största tomterna med uteplatser på både bak- och framsida samt en takterrass. Framsidan har också gräsmatta, träd och plantering. Läget är perfekt med takterrass mot allmänning. Föreningen har 17 p-platser i områdets garage som kan hyras. Huset kommer stå färdigt strax före jul 2023.

På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn med båtplatser och i området finns restauranger, affärer, förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm. I Gustavsberg och Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer finns här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis finns här, för att vara nämna några möjliga aktiviteter. Ej att förglömma Kvarnsjön med sina släta badklippor sommartid, skridsko och skidåkning vintertid bara 10 minuter bort. Storstaden Stockholm är inte långt bort den heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till City.

 

Interiör

Interiör/Entréplan

Kök
Rymligt kök med köksö och i ett öppet samband med vardagsrummet. Bänkskivor i natursten typ carerra, beige skåpsluckor från IKEA.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum i en öppen planlösning. Utgång till stor uteplats med trätrall.

WC/Dusch
Kaklat badrum med klinkergolv. Takdusch, handfat och wc. Spotlights i tak.

Tvättstuga
Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk med tvätt ho och överskåp för förvaring samt garderober. Frånluftsvärmepump. Kakel och klinker på väggar och golv.

Hall
Hall med klinkergolv och plats för ytterkläder.

Plan 2

Master bedroom, sovrum 1
Sovrum med två fönster ut mot trädgård och gata. Rymlig walk in closet med fönster. Inbyggd skjutdörrsgarderober. 

Sovrum 2
Sovrum med en garderob.

Sovrum 3
Sovrum med en garderob. 

Allrum
Här finns plats för soffgrupp och tv-hörna.

Badrum
Kaklat badrum med klinkergolv. Badkar, handfat och wc

Plan 3

Allrum
Ljust härligt allrum med fönster i två väderstreck och utgång till stor takterrass i väster.

Övrigt
Golvvärme på bottenplan och radiatorer på de två övriga planen. Vita innerdörrar med ram. Ekparkett  i alla rum utom där det är klinker. Förstärkning med träskiva i alla väggar.

 

Brf Färga Porslinsfabriken

Föreningen

Föreningen består av 17 st radhus i två olika storlekar. Föreningen äger sin mark som är 3.231 kvm. Föreningen kommer delta i en gemensamhetsanläggning med bla garage där föreningen har 17 platser. Varje radhus upplåts med mark, täppa och uteplats. Första inflyttning dec 2023 slutförs i mars 2024.

Ekonomisk plan

I planen ser man att månadsavgiften är 5.629 kr första året, exklusive vatten, el, parkering och bredband. Avgiften baseras på en ränterabatt där Ikano betalar den överskjutande räntan över 3,20% på föreningens fyra lån, som idag är jämnt fördelade över fasta löptider på 1-4 år. När respektive lån successivt binds om utgår rabatten för aktuellt lån och hela rabatten är således borta efter fyra år.

 

Planritningar