0C2A4353

Om bostaden

Tvåplansvilla med inredd källare och garage allt i fint skick med centralt läge i Brunn. Plan och solig trädgårdtomt med flera terrasser. Här kan du tillbringa långa sommarkvällar med släkt och vänner eller lata dagar i bubbelpoolen. Här finns allt familjen kan önska av en villa i ett uppvuxet villaområde.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 6 495 000 kr eller bud Adress Bagerivägen 4 Område Ingarö Fastighetsbeteckning BRUNN 1:304 Byggnadstyp 1 1/2 plansvilla med inredd källare
Antal rum 7 rum och kök Upplåtelseform Friköpt - Småhus Uppvärmning Luft vattenvärmepump/Vattenburna radiatorer Tomtarea 1276 Kvm Byggår 1946 Kommun Värmdö
Boyta + Biyta 113 kvm + 77 kvm Driftkostnader 4500 kr, per månad. Varav el 2.538 kr/mån, vatten/avlopp 833 kr/mån, renhållning 167 kr/mån, försäkring 583 kr/mån samt bredband/tv 333. Tv/data Fiber

Beskrivning

Interiör

Entréplan

Hall
Rymlig och välkomnande hall med direktaccess till klädkammare där inredning är platsbyggd av möbelsnickare och ger gott om plats för ytterkläder. Platsbyggd bänk och avhängningsmöjlighet i mörkt trä. Nymålade väggar och klinker på golv (golvvärme) i gråa toner. Vitt målat trä tak med inbyggda spotlights samt larm.

Inre hall
Den välkomnande inre hallen ligger några trappsteg upp från entrén. Mörklaserade plankgolv, vitmålade väggar och vitt trä tak.

Kök/Matplats
Vita släta luckor och lådor som skapar goda förvaringsmöjligheter. Bänkskiva i trä (mörklaserad), vitt kakel som stänk skydd över dubbel ho och vita väggar. Fullutrustat kök med rostfria vitvaror så som kyl och frys samt ismaskin från Daewoo, inbyggd varmluftsugn Siemens (2019) och induktionshäll (Siemens 2019) och rostfri spisfläkt. Diskmaskin Husqvarna. Mörklaserade träplank på golvet, vitmålade väggar och spotlights i tak. Stor matplats i ett öppet samband med kök för middagar i glada vänners lag och med fönster i två väderstreck. 

Vardagsrum
Det generösa vardagsrummet som ligger i ett öppet samband med kök och matplats. Har utgång till den väl tilltagna terrassen med plats både för matgrupp, grillplats och loungedel. Allt med ett lugnt och ogenerat läge mot tomten. Med fönster i vinkel får rummet ett härligt ljus som sprider sig vidare till matplats. Målade väggar i vitt med ljust grå fondvägg, mörklaserad träplank på golvet. Vardagsrummet bjuder även på en öppenspis för extra mys och värme under mörka kvällar.   

Sovrum 1/Master Bedroom
Stort härligt sovrum med fönster mot trädgården. Inbyggd Elfa-vägg med gott om förvaring. Målade väggar i blå indigo och mörklaserade träplank på golvet.

Duschrum
Grå kakelplattor på väggarna och grått klinkergolv med golvvärme. Handfat på kommod, spegelskåp och högskåp. Dusch med glasade duschväggar, handukstork, wc och spotlights i tak. 

Övre plan

Trappa  
Vitmålad trappa och vit träpanel på väggarna. 

Allrum/Arbetsdel
Charmigt allrum med snedtak. Vitmålad träpanel i taket, väggar och fönster mot trädgården. Här är det plats för soffa, media och möjlig arbetsplats.

Sovrum 2
Vitmålade träpanel på väggarna, snedtak, ljust laminatgolv och fönster mot trädgård.

Sovrum 3
Vitmålade träpanel på väggarna, snedtak, ljust laminatgolv, inbyggd garderob och fönster mot trädgård.  

Inredd Källare

Trappa  
Vitmålad trappa med grå trappsteg, vita målade väggar och fönster med ljusinsläpp.

Allrum/Extra Rum
Stort allrum med fönster. Här är det gott om utrymme för soffgrupp, tv och och media. Finns även möjlighet att göra om till ett extra rum. Grått klinker golv med golvvärme och vita målade väggar.

Spa-del
Stor möblerbar spa-del med vita kakelplattor på väggarna och fondvägg i grått. Grått klinkergolv med golvvärme. Handfat på kommod med luckor och spegelskåp. Dusch samt väggängd WC. Inbyggt bubbelbadkar och direktaccess in till bastu med aggregat från Märke Tylö.

Grovtvättstuga
Stor tvättstuga med klinkergolv och golvvärme. Arbetsbänk i ek med ho och hyllor för förvaring. Separat tvättmaskin och torktumlare (2020). Luft vattenvärmepump (NIBE ca. 2015). Extra förvaring bakom skjutdörrar med inredning från Elfa.

Gargare/Matkällare
Garage med dubbeldörrar och direktaccess in i källarplanet. Vita målade väggar och nymålat epoxygolv. Arbetsbänk med verktygsförvaring och vita skåp. Förråd/matkällare i samband med garage i källarplan.

Övrigt
Genomgående mörklaserade trägolv på entré plan där det inte är klinker. Målade väggar i stilsäkra, enhetliga kulörer och spotlights i samtliga våtutrymmen samt generöst med dimmerfunktioner i hela huset. Genomtänkt planlösning som skapar sociala ytor med naturlig avgränsning till privata delar och gott om förvaring.    

 

Tomt

Här möts du av en uppvuxen trädgårdstomt med extremt centralt läge i Brunn. Asfalterad infart med plats för flera bilar. Varmbonat garage med gjuten golvplatta och direktaccess till källarplanet. Matkällare i samband med garaget. Stor slät gräsmatta med fruktträd och plats för kubb eller kanske en fotbollsmatch. Trädäck med två stora terrasser för soliga dagar där du tillbringa långa sommarkvällar med släkt och vänner eller lata dagar i bubbelpoolen.

 

 

 

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 655 000 kr. Mark, totalt värde: 1 546 000 kr. Summavärde: 3 201 000 kr

Taxeringsår: 2019. Byggår: 1946. Värdeår: 1951

INTECKNINGAR
Det finns 16 st pantbrev om sammanlagt 4 100 000 kr

 

Servitut

Avtalsservitut, Last
1, 1918-09-02

Officialservitut väg, Last
0120-2017/78 - 1, 2018-02-07

Avtalsservitut väg, Last
01-IM4-18/13 - 1

Officialservitut väg, Förmån
01-ING-471 - 1, 1947-01-30

 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning VÄRMDÖ BRUNN GA:2
GA1

 

Område

Hur vore det att bo nära skog och natur, samtidigt som staden ligger nära, när den behövs? Njut av vardagen i detta hus i ett uppvuxet villaområde och nå City på kort tid tack vare goda kommunikationer. Centralt läge i Brunn med direkt närhet till Brunns centrum med mataffär, idrottsanläggning och skola samt förskola. Här finns möjlighet till ett dopp vid Södersved eller möjlig båtplats via vägföreningen. Ett praktiskt hem med kök, matrum och vardagsrum i samband, två uteterrasser, tre till fyra sovrum och inred källare med garage, bastu och spa spaavdelning är detta perfekta hemmet till familjen. 

 

Planritningar