6N2A0838-H

Om bostaden

Häftig 1:a i industridesign med högt i tak, stort sovloft med ståhöjd samt rymlig walk in closet. Tillgång till föreningens takterrass med milsvid utsikt. Walk in closet kan också alternativt disponeras för arbetsplats eller extra sovplats. En lägenhet som kan passa både en och två personer. Fullt utrustat kök och allrum med stora fönster. Badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Denna lägenhet är till för dig som vill ha en bostad utöver det vanliga. Allt detta i populära Fabriksområdet.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 1 975 000 kr eller bud Adress Wilhelm Kåges gata 96, 1tr Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer L1101
Antal rum 1 rum och kök Månadsavgift 3327 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Källarförråd Hiss Ja, Hiss till garage, källarförråd, tvättstuga och takterrass. Byggår 2018
Boyta + Biyta 38 kvm + 6 kvm Ingår i avgift Värme och kallvatten. Avgiftshöjning beslutad 12% från 20240101 Andelstal 0.27520 % Driftkostnad 804 kr, varav kostnad för hushållsel 296 kr/mån och varmvatten 22 kr/mån betalas via månadsavin till föreningen. Kostnad för bredband/tv 217 kr/mån och hemförsäkring 269 kr/mån. Tv/data Via internet som bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar.

Beskrivning

Område

Porslinskvarteren i Gustavsberg är ett populärt område somsammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden och kulturkvarter. Den mysiga båthamnen. Bra kommunikation till Stockholm slussen ca 30 minuter med buss.

 

Interiör

Hall
Entré med klinker på golvet och rymlig hall med spotlights i tak samt ekparkett. Stor klädkammare i anslutning till hallen, med möjlighet att inreda till en walk in closet. Ovan hall finns ett sovloft med väl tilltagen ståhöjd, med en takhöjd på ca 3,6m, vid uppgången.

Kök/Allrum
Öppen planlösning med kök och vardagsrum, stora fönsterpartier, vita målade väggar och ekparkett på golvet. Vitt och grått kök med släta luckor och lådor. Överskåp med spotlights under. Mörk stenskiva med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfria maskiner, kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, inbyggd varmluftsugn och mickro samt induktionshäll med spisfläkt över. Generöst med arbetsytor och förvaring samt spotlights i taket. 

Badrum
Vitt helkaklat badrum med grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg (plats för badkar finns). Wc, handfat på vit kommod med spegel över samt belysning. Tvättmaskin och torktumlare. Handdukstork.

 

Föreningen

Brf Fabrikshuset består av två huskroppar, Fabrikshuset och Lanterninhuset. Fabrikshuset är tidigare sanitetsporslinsfabrikens lokaler som totalrenoverats och fått två våningar påbyggda vilket gör att huset idag har sju våningar med 220 lägenheter inklusive ett garageplan.

Lanterninhuset har också det renoverats och består av 30 lägenheter och lokaler i entréplan.

I entréplan finns gemensamt förråd för barnvagnar och cyklar. I källarplan finns en stor tvättstuga med 3 tvättmaskiner varav en för grovtvätt, torktumlare, torkskåp och mangel. De separata förråden till varje lägenhet ligger i källarplanet.

Det mest unika med denna föreningen är en stor gemensam takterrass med planteringar och loungegrupper på taket av Fabrikshuset. Här ifrån är det strålande utsikt över Gustavsberg, Hamnen och fabriksområdet. Det finns också en del av takterrassen som kan bokas för privat bruk.

Fastigheten ingår i en gemensamhetsanläggning avseende bla garaget som förvaltas av en samfällighetsförening. 

Föreningens adresser är Stig Lindbergs gata 15, 17A-B, 19A-B, 21 och Wilhelm Kåges gata 96.

 

 

Indirekt Nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 461 091 kr enligt  Brf årsredovisning 2022
(468 283 kr, Brf årsredovisning 2021)

 

Planritningar