betselv34-11

Om bostaden

Trevligt och rymligt radhus i mycket gott skick. 2 plan med uteplats och gräsmatta i söder mot allmänning samt p-plats som ingår i avgiften. Flexibel planlösning där de 3 sovrummen kan bli 4-5 sovrum. Två badrum, klädkammare och förråd vid huset. Centralt läge i Gustavsberg med promenadavstånd till allt som hör vardagen till. Förening med god ekonomi.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 4 395 000 kr eller bud Adress Betselvägen 34 Område Gustavsberg Lägenhetsnummer 07756-01-01-0017
Antal rum 4 rum och kök Månadsavgift 4600 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Kallförråd vid huset Hiss Nej Byggår 1971
Boyta 110 kvm Ingår i avgift uppvärmning, vatten, internet, tv och p-plats med motorvärmruttag. Andelstal 0.0384615 % Driftkostnad 1133 kr, varav el 833 kr/mån, sophämtning 200 kr/mån och försäkring 100 kr/mån. Tv/data Telia fiber (ingår i månadsavgiften)

Beskrivning

Område

Hästhagen i Gustavsberg är ett mycket populärt område som präglas av äldre vacker bruksbebyggelse som en gång i tiden tillhört Gustavsbergs Porslinsfabrik. Området ligger centralt i Gustavsberg med närhet till centrum, bussar, förskolor, skolor och inte minst den vackra naturen och Porslinsområdet i Hamnen.

Gustavsbergs hamn erbjuder allt från porslinstillverkning till aktivt båtliv: Kattholmen är en ny gästhamn med minigolf, after-sail och restaurang. I Gustavsberg centrum finner du såväl snabbköp som restauranger, badhus, äventyrslekpark, ishall, tennishall, bio och teater, bank, gym, blomsterbutik och bageri.

Vid infarten till Gustavsberg ligger köpcentrumet Värmdö Marknad med två stora mataffärer: Coop Forum och Citygross, trampolinpark Yoump, ett gym Nordic Wellness, Mio, Plantagen, en Thai-restaurang och bussar som tar dig till Slussen på cirka 20-25 minuter. Ett par kilometer bort kan du besöka Värmdö Köpcentrum med över 70 olika butiker, restauranger, företag och Sats-gym.

Närmiljön bjuder på många kulturella upplevelser och fritidsaktiviteter. En cykeltur från Gustavsberg finns Värmdös eget Louisiana – konsthallen Artipelag - med modern konst och en gourmetrestaurang. Perfekt utflyktsmål för olika kulturella event, utflykter i naturen och brunch med familjen. Cirka 15 minuters bilväg åt andra hållet finns en av ostkustens största småbåtshamnar, Bullandö Marina. 

 

Förening

Föreningen Brf Betselbo bildades 1988 och består av 26 bostäder/radhus i fyra länger. Adresserna är Betselvägen 2-52. Föreningen äger sin mark. Här finns 26 p-platser en till varje lägenhet samt 12 gästplatser. Kostnaden för p-plats ingår i månadsavgiften och varje plats har ett motorvärmaruttag. Diskussioner finns i föreningen att ordna med ett eluttag för laddning av bil vid p-platserna. Fiber är indraget i varje bostad och kostnaden ingår i månadsavgiften.

 

Interiör

Entréplan

Hall
Rymlig och välkomnande hall med grått klinkergolv med golvvärme (el) och vita målade väggar. Plats för ytterkläder, extra förrådsutrymme under trappan. Renoverat 2017. 

Kök
Vitt kök från IKEA med gott om förvaring i skåp med luckor, vitrinskåp, ljust grå laminatbänkskiva med två hoar och vita avlånga kakelplattor satta i förband som stänkskydd. Rostfri kyl och frys, inbyggd varmluftsugn och mikro i arbetshöjd. Induktionshäll med spisfläkt över. Diskmaskin med integrerad kökslucka. Köket har också en matplats. Nytt kök 2017 med vitvaror, målning och golv. 

Vardagsrum
Vardagsrum med generösa sällskapsutrymmen med plats både för soffgrupp och matsalsmöbel. Här är det också utgång till terrass och tomt i söder mot allmänning. Vit trappa med grå steg till övre plan.

Duschrum/Tvättstuga
Sandstensfärgat klinkergolv med golvvärme (el), stora vita kakelplattor på väggarna. Handfat på kommod med förvaring, högskåp, handdukstork, wc och badkar med dusch. Tvättmaskin och torktumlare (2017). Badrummet är från 2017 och våtrumsintyg finns. 

Plan 1

Sovrum 1
Stort sovrum med fönster mot gatan. Linoleummatta, målade väggar (2019) och garderober. 

Sovrum 2 
Sovrum mot allmänning och utgång till balkong. Linoleummatta, målade väggar (2020) och inbyggda garderober.

Sovrum 3
Sovrum mot allmänning och utgång till balkong. Parkettgolv (2015), målade väggar (2015) och inbyggda garderober. 

Badrum
Stort badrum med våtrumsmatta (vattenburen golvvärme) och kakel på väggarna. Hörnbadkar med handdusch, dusch-hörna med skjutdörrar, handfat och spegelskåp. Wc (2021). 

Hall
Rymlig hall med möjlighet till en arbetsplats. Målade väggar (2019) och Linoleumgolv. Stor klädkammare (målade 2018). 

 

Planritningar