0C2A1748

Om bostaden

Lägenhet med 3-5 rok en totalyta på 104 kvm i två plan, 52 kvm (boarea) + 52 kvm (biarea). Entréplan med kök och vardagsrum samt sovrum och stort badrum. Suterrängplan med vardagsrum och förberett för kök, två arbetsrum, walk in closet och stort badrum samt egen entré. Hög invändig standard. Kan förvärvas av företag. Perfekt nedervåning för tonårsbarn med möjlighet till egen ingång eller för företag. Balkong i sydväst. Centralt i Gustavsbergs hamnområde.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 4 495 000 kr eller bud Adress Stig Lindbergs gata 30, nb - 1tr Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer SLG30
Antal rum 3 rum och kök Månadsavgift 5756 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd I lägenheten Hiss Nej Byggår 2017
Boyta + Biyta 52 kvm + 52 kvm Ingår i avgift Värme och vatten. Andelstal 9,61 % Driftkostnad 649 kr, varav hushålls el 350 kr/mån och 299 kr/mån bredband (som debiteras via avin för månadsavgiften). Tv/data Telia, Fiber

Beskrivning

Område

Brf Västra Portvaktsstugan ligger också nära Blå Blomparken som är områdets lugna oas och rekreationsplats. I närområdet finns det mesta från Gustavsbergs hamn med båtplatser till Café Delselius i Tornhuset där du handlar det nybakade brödet till lördagens morgonkaffe. Runt husknuten finns även restaurangliv och affärer bl.a Kattholmen och Hemköp. Allt som hör vardagen till så som förskolor och skolor, vårdcentral och gym samt mycket bra kommunikationer i form av bussar mot bland annat Slussen/Centralen gör livet här enkelt. Vad mer kan önskas? I Gustavsberg och Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med museum, konsthallar och ateljéer ligger här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis finns här, för att vara nämna några möjliga aktiviteter. Storstaden Stockholm är inte långt bort den heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till city.

 

Förening

Brf Västra Portvaktsstugan är en nybildad bostadsrättsförening i hjärtat av Porslinskvarteren i Gustavsbergs hamn med 13 lägenheter varav 3 lägenheter belägna i en äldre byggnad från 1888 och 10 lägenheter i ett nybyggt hus. Föreningen har en stor gemensam innergård med grillplats, lekplats och öppna gräsytor med planeringsmöjligheter. Brf Västra Portvaktsstugan tillåter ägande av juridisk person men max 4 st. På innergården finns 8 p-platser. Avgiften för p-plats är 500 kr/mån alt. 600 kr/mån med eluttag för motorvärmare. Ytterligare 3 p-platser finns i garage med avgift 900 kr/mån. Gemensamt cykel- och barnvagnsförråd ligger i byggnaden.

 

 

Interiör

Plan 1
Hall
Rymlig hall med klinkergolv, gott om plats för ytterkläder och säkerhetsdörr med kodlås (via internet). Larm finns.

Kök
Stilsäkert vitt kök med infrästa handtag på släta luckor och lådor. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfria maskiner, kyl/frys och diskmaskin med integrerade köksluckor, inbyggd varmluftsugn och mikro samt induktionshäll med spisfläkt över. Generöst med arbetsytor och förvaring. Belysning i lådor.

Badrum öpl
Helkaklat badrum med kakel och klinker i grå/beige, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, bra arbetsbänk, förvaring i skåp, handfat på kommod med lådor, dusch med vikbara dörrar i glas. 

Vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Utgång till stor balkong i sydväst. Trappa till suterrängplan. 

Sovrum
Sovrum med inbyggd garderob som är inredd med Ellfa-system och glasad skjutdörrar och fönster i väster.


Suterrängplan (52 kvm biyta)

Allrum
Trappa ner till allrum med egen ingång (dörr med kodlås) och fönster mot gatan. Här är det förberett för kök om uthyrningsdel önskas.

Två arbetsrum
Dessa två rum ligger i suterrängdelen och är utan fönster men med glasdörr för ljusinsläpp. Båda rummen är också utrustade med lägenhetens mekaniska ventilationssystem samt varsin dubbelgarderob.

Walk in closet
Lyxig klädkammare som också den är inredd med Elfasystem och spotlights i taket. 

Badrum undervåning
Helkaklat badrum i beige färg och klinkergolv med comfortvärme. Vattenfallsdusch med glasad duschvägg. Wc, handfat på vit kommod med spegel över samt belysning. Belysning från spotlights i tak med dimmer.

Övrigt
Denna lägenhet har smakfulla och påkostade materialval. Lägenhetens belysning styrs vi Plejd (internet), se länk. Det är genomgående vita målade väggar och träparkett, massiv ek, 2 stav, mattlackad från Kährs med färg granite. Vita innerdörrar från Swedoor. Fönsterbänkar av kalksten. Garderober och kök från IKEA. Golvvärme i hela entréplanet och vattenburna radiatorer på nedre plan. 

 

Planritningar