willhkag3-08

Om bostaden

Fullt utrustad 2:a med smart planlösning. Kök och vardagsrum i ett öppet samband med utgång till balkongen högst upp i huset. Vitt kök från Ballingslöv, vitlaserade ekgolv och rostfria köksmaskiner. Badrum med kakel, klinker med golvvärme och kombinerad tm/tt. Garage med kort kö.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • 14 Aug
    12:30 - 13:15
  • 15 Aug
    18:00 - 18:30

Fakta

Utgångspris 2 295 000 kr Eller bud Adress Wilhelm Kåges gata 3, 4tr Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer 14141
Antal rum 2 rum och kök Månadsavgift 2937 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Vindsförråd Hiss Ja Byggår 2018
Boyta 39 kvm Ingår i avgift Värme, kallvatten, TV, IP-telefoni och bredband Andelstal 0.00735 % Driftkostnad 600 kr, varav el 350 kr/mån, varmvatten 100 kr/mån och hemförsäkring 150 kr/mån. Egen mätare för el och varmvatten. Tv/data Com hem

Beskrivning

Område

Fem minuter från det charmiga hamnområdet i Gustavsberg ligger denna yteffektiva och välplanerade bostad med snygga materialval och smarta lösningar. Stora fönster, öppen planlösning och rymliga ytor med vitlaserad
ekparkett på golvet gör denna bostad till en hemtrevlig oas nära såväl skärgård och natur som handel och stad. Porslinskvarteren i Gustavsberg är det ultimata nybygget i charmiga kvarter som osar av kultur och historia i nära samklang med naturen runt omkring.

Interiör
Med härligt vardagsrum och kök i öppen planlösning, ett stilrent badrum och balkong som vetter mot kvartersgata är denna tvåa ett perfekt hem för den som önskar att bo bekvämt. Köket är fullt utrustat och har plats för matbord medans vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp genom dubbla fönster samt glasade dörren till balkongen. I bostaden finns  genomgående ekparkett och samtliga väggar är vitmålade. I badrummet ligger ljusgrått klinker ovan golvvärmen och väggarna är kaklade i vitt, dessutom kommer badrummet inrett med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, smidigt för den som vill tvätta snabbt och enkelt. Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Ballingslöv, vitt kakel och mörk bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd mikro samt kyl och frys i pelare. Vidare finns induktionshäll och integrerad diskmaskin på plats.

Med mera
Gemensamt för föreningen är den stora och påkostade innergården med både fina planteringar och perfekta lekytor för alla barn. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård finns här den trevliga och grönskande Blå Blomparken, som är områdets rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser, restauranger och affärer finns förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.

 

Förening

Bostadsrättsföreningen består av en fristående huskropp med fem trapphus i fyra våningar. Totalt är det 111 lägenheter fördelat på 1 till 4 rok med fransk balkong, balkong eller terrass. På vinden finns ett förråd till varje lägenhet samt varmbonat förråd för barnvagnar. Tillsammans med Brf Sailor i Gustavsberg har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulebana, uteplatser och plats för cyklar. På gården finns två mindre hus med trappa och hiss ner till det varmbonade garaget, i samma byggnad finns stort cykelförråd i gårdsplan.

 

 

 

 

Interiör

Hall
Rymlig hall med plats för ytterkläder och skor. Tre garderober varav ett linneskåp samt kapphylla och säkerhetsdörr med tittöga.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv och komfortvärme. Dusch med glasad duschvägg. Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över samt belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över och kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Cylinda under. 

Kök och vardagsrum i öppen planlösning
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv. Överskåp med spotlights under. Grå bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd samt underlimmad diskho. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfria maskiner från Cylinda: kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, varmluftsugn och mikro samt induktionshäll med spisfläkt över ( 5 års garanti). Städskåp intill ingång till kök. Plats för en matgrupp. Vardagsrum med två stycken fönster samt utgång till balkong mot lugn gårdsgata. Plats för soffa och mediamöbler.

Sovrum
Sovrum med ett fönster och en garderob. Plats för säng.

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. Fönsterbänkar av sten. 2.50 meter i takhöjd.

 

Planritningar