willhkage9-11

Om bostaden

Bo i hjärtat av Porslinskvarteren. Bra planerad 1.a med fransk balkong. En kort promenad bort har du kollektivtrafiken, matbutik, restauranger och centrum, så att du spontant kan åka till vänner eller gå på stan när du känner för det. Stilsäker pärla med fina materialval. En kanonlägenhet för förstagångsköpare.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta mäklaren för visning.

Fakta

Utgångspris 1 695 000 kr eller bud Adress Wilhelm Kåges gata 9, nb Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer 11-1001
Antal rum 1 rum och kök Månadsavgift 2 442 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Vindsförråd Hiss Ja Byggår 2017
Boyta 26,5 kvm Ingår i avgift Värme, Comhem bredband 100/100 & Tv baspaket Andelstal 0.00611 % Driftkostnad 650 kr Tv/data Comhem bredband 100/100 & Tv baspaket

Beskrivning

Interiör

Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor, 2 garderober, 1 linneskåp, 1 städskåp och säkerhetsdörr med tittöga.

Kök
Vitt kök med släta luckor och lådor från Ballingslöv och rostfria maskiner. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, inbyggd varmluftsugn och mikro, induktionshäll med spisfläkt över.  

Vardagsrum/Sovrum
Vardagsrum och sovrum i ett. Plats för säng, liten soffa och ett litet matbord. Utgång till liten balkong/fransk balkong. 

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med komfortvärme. Dusch med glasad duschvägg, wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över samt belysning, kombinerad tvättmaskin/torktumlare med liten arbetsbänk ovan samt med skåp för förvaring. 

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och målade väggar i en behaglig ljus grågrön färg. Vita släta innerdörrar och vita socklar. 

 

Område

På Wilhelm Kåges gata 9,nb hittar du denna välplanerade 1:a med öppen planlösning, härligt helkaklat badrum och kök/vardagsrum med plats också för en säng. Man har även en lång fransk balkong med eftermiddagsol. Det nya bostadsområdet runt gamla porslinsfabriken i Gustavsberg har en charm som inte undgår någon. Här sammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden. Den mysiga båthamnen, Gustavsbergs centrum, samt rekreationsområden gör vardagarna genuint trevliga här.

Interiör
Denna välplanerade 1:a med en yteffektiv planlösning samt fransk balkong är en perfekt första lägenhet. Praktisk hall med gott om förvaring som öppnar upp in mot kök/vardagsrum som också har plats för en säng. Praktiskt kök som är fullt utrustat med rostfria maskiner, gott om skåp och arbetsytor. Kök/vardagsrum med plats för litet köksbord, soffa och också säng. Denna lägenhet har en hög invändig standard. På golvet ligger det genomgående vitlaserad ekparkett och samtliga väggar är målade. I badrummet ligger ljusgrått klinker ovan golvvärmen och väggarna är vitkaklade, dessutom kommer badrummet inrett med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, som ett himmelrike för den som inte vill springa till tvättstugor och passa på bokade tider. 

Med mera
Gemensamt för föreningen är den stora och påkostade innergården med både fina planteringar och perfekta lekytor för alla barn och vuxna. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård finns den trevliga Blå Blomparken och grönskande Fajansparken nära, som är områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd ligger Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns för- och grundskolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.

 

Förening

Bostadsrättsföreningen består av en fristående huskropp med fem trapphus i fyra våningar. Totalt är det 111 lägenheter fördelat på 1 till 4 rok med fransk balkong, balkong eller terrass. På vinden finns ett förråd till varje lägenhet samt varmbonat förråd för barnvagnar. Tillsammans med Brf Sailor i Gustavsberg har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, lekytor, boulebana, uteplatser och plats för cyklar. På gården finns två mindre hus med trappa och hiss ner till det varmbonade garaget, i samma byggnad finns stort cykelförråd i gårdsplan.

 

Planritningar