uteplats

Om bostaden

Bo i hjärtat av Porslinskvarteren. Bra planerad 1:a med en härlig charm. En kort promenad bort har du kollektivtrafiken, matbutik, restauranger och centrum, så att du spontant kan åka till vänner eller gå på stan när du känner för det. Stilsäker pärla med fina materialval med egen uteplats i sydväst. En kanonlägenhet för förstagångsköpare.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Fakta

Utgångspris 1 695 000 kr eller bud Adress Gustavsbergs Allé 22 NB Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer 22-1003
Antal rum 1 rum och kök Månadsavgift 2448 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Vindsförråd Hiss Ja Byggår 2017
Boyta 25.5 kvm Ingår i avgift Värme, kallvatten, Comhem grundutbud tv, bredband Andelstal 0.46738 % Driftkostnad 304 kr, enligt säljarens uppgifter. Tv/data Comhem bredband 100/100 & Tv baspaket

Beskrivning

Område

Föreningen har en stor och påkostad innergård med både fina planteringar, bouleplan och perfekta lekytor för barn. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård finns den trevliga och grönskande Fajansparken nära, som är under uppförande och som kommer bli områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd ligger Gustavsbergs hamn där det, förutom båtplatser och affärer, finns för- och grundskolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm, som bara ligger 20 minuter bort. Buss 474 tar dig till slussen på ca 20-25 min. Mataffär, apotek, gym, restaurang, och cafeer finns runt hörnet. På sommaren ligger Gustavsbergs Hamn som en pärla med härliga uteserveringar. 

 

Föreningen

Bostadsrättsföreningen består av fyra huskroppar med 125 stycken lägenheter. Tillsammans med Brf Domino i Gustavsberg har man en gemensamhetsanläggning med garage under den gemensamma innergården som också har två gårdshus med nedgång till garaget samt cykelförråd. Föreningens adresser är Ursula Printz gata 2-8 och Gustavsbergs Allé 20-24. Stor innergård med påkostade planteringar, gräsytor och lekplats. Parkeringsplats finns att hyra i garaget 750 kr/mån, kö förekommer. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift som betalas av köparen, för närvarande ligger den kostnaden på 1312 kr. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift som betalas av pantsättaren, för närvarande ligger den kostnaden på 525 kr/pantsättning. 

 

Interiör

Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor, 2st garderober, linneskåp, städskåp och säkerhetsdörr.

Kök
Vitt kök med släta luckor och lådor från Ballingslöv och rostfria maskiner. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, varmluftsugn, mikro, induktionshäll med spisfläkt över.  

Vardagsrum/Sovrum
Vardagsrum och sovrum i ett. Plats för säng, liten soffa och ett litet matbord . Utgång till uteplats som vetter mot den trevliga innergården.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med komfortvärme. Dusch med glasad duschvägg. wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över samt belysning, kombinerad tvättmaskin/torktumlare med liten arbetsbänk ovan samt med dubbelskåp för förvaring. 

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vitmålade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar.  Uteplatsen med betongplattor ligger i rakt sydvästläge mot den fina innergården, ostört från områdets pågående byggnationer. Garantibesiktningen är utförd i lägenheten.

 

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

469 607 kr

 

Planritningar