Skyttevägen 7

Om bostaden

Stor 3:a med äldre ytskikt som är i behov av renovering. Lägenheten ligger på en trappa med balkong mot allmänning och promenadväg. Trevlig gård mellan husen med lekplats. Bilfri väg till förskola och skola.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 1 995 000 kr eller bud Adress Skyttevägen 7, 1tr Område Gustavsberg/Munkmora Lägenhetsnummer 5118
Antal rum 3 rum och kök Månadsavgift 4 884 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Källarförråd i samma trapphus Hiss Nej Byggår 1967
Boarea 84,5 Kvm Ingår i avgift Värme, Varmvatten, Kabel-TV, IP-telefon, Hushållsel och Bredband Andelstal 0.486510 % Driftkostnad 0 kr, Tillkommer kostnad för hemförsäkring. Tv/data Com hem grund utbud samt 100 mbit.

Beskrivning

Område

Munkmora och lägenheten ligger några minuters promenad från Gustavsbergs centrum med affärer, frisör, restaurang mm. Bussen från gatan vid huset tar dig på 25 minuter till Slussen eller vidare ut på Värmdö. Vad sägs om en promenad runt det natursköna Ösbyträsk eller kanske en promenad ned mot Gustavsbergs hamn med vackra strövområden. Eller varför inte ta ett parti kubb med grannarna i den trevliga lekparken som ligger på innergården och som givetvis är utrustad med det mesta barnen kan tänka sig. Eller promenera ner till Gustavsbergs centrum där finns både simhall med eventyrsbad och möjlighet till skridskoåkning vintertid. Här på Skyttevägen 7 ligger den stora ängen bakom huset med skola, förskola och bl a fotbollsplan. Med lugnt läge mot ängen hittar vi denna välplanerade och ljusa trea med generösa förvaringsytor. Lägenheten är genomgående med stora fönster och stor balkong i väster med utgång från ett av sovrummen.

 

 

Förening

Föreningen består av 11 bostadshus och innefattar 239 stycken lägenheter totalt, uppdelat på två områden. Alla husen är i tre våningar och i en del av husen finns det entréer både på fram och baksidan. Det finns både ettor, tvåor, treor och fyror i föreningen. Ettorna är mellan 40 och 45 kvm stora, tvåorna är 60 kvm, treorna är mellan 82 och 84 kvm och fyrorna är 100 kvm stora. Lägenheternas totala bostadsyta uppgår till 17 058 kvm. På Skyttevägen 6 ligger en större samlingslokal. Den kan hyras för sammankomster, barnkalas, eller om du har övernattningsgäster. Bastun finns i huset på Skyttevägen 3. För att öka trivseln i föreningen finns det en trappvärd i varje trappuppgång.

 

Interiör

Hall
Rymlig hall med garderob, städskåp, plats för ytterkläder och skor. Här finns också plats för en datahörna/arbetsplats. 

Kök
Stort fyrkantigt kök med fönster mot gården. Grått kök med släta luckor och lådor. Kallskafferi med friskluftsventil. Diskbänk med två hoar. Vit spis med fyra plattor och ugn. Plats finns för diskmaskin. Kyl/frys från 2017. Köket har gått om plats för en matgrupp. Fönster in mot gården.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med snyggt parkettgolv från byggår men som är väldigt välskött. Stora fönsterpartier mot allmänning och promenadväg.

Sovrum
Sovrum med walkincloset och fönster in mot gården. 

Sovrum 
Sovrum med walkincloset och fönster mot ängen.

Badrum
Äldre badrum med våtrumstapet, våtrumsmatta på golvet och fönster. Badkar, handfat och wc samt badrumsskåp.

Övrigt
Lägenheten är välplanerad med generösa förvaringsutrymmen. Äldre ytskikt som är välskötta. 

 

Planritningar