Stenlagd entré

Om bostaden

Detta välplanerade gavelradhus ligger i populära Charlottendal i centrala Gustavsberg, 20-25 min från Slussen och promenadavstånd till allt som hör vardagen till. Huset är i två plan med dubbel takhöjd i vardagsrummet och stora glaspartier ut mot uteplats och tomt som har ett lugnt och ogenerat läge. Förråd och p-platser vid huset.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 5 450 000 kr eller bud Adress Charlottendalsvägen 21 Område Gustavsberg Fastighetsbeteckning GUSTAVSBERG 1:258 Byggnadstyp 2 plans gavelradhus
Antal rum 5 Upplåtelseform Friköpt - Småhus Uppvärmning Frånluftsvärmepump (2017), vattenburen golvvärme i entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan. Klinkergolv i badrum med golvvärme. Tomtarea 302 Kvm Byggår 2005 Kommun Värmdö
Boyta 118 kvm Driftkostnader 3280 kr, per månad. Ingår el 18.311 kr/år, vatten/avlopp 7.640 kr/år, renhållning 1.868 kr/år, samfällighetsavgift (Com Hem ingår) 4.016 kr/år samt försäkring 7.527 kr/år. Tv/data Bredband och kabel-tv via Com Hem. Möjlighet till fiber-anslutning; Telia Öppen fiber är förberett i området. Datanätverk samt multimediauttag i de flesta rum. I samfällighetsavgiften ingår 50 Mbit/s bredband samt grundutbud tv (16 kanaler) från Com Hem.

Beskrivning

Fastighet

Detta gavelradhus ligger i Charlottendal som består av radhus, villor och lägenheter. Med centralt läge, promenadavstånd till allt som hör vardagen till och bra kommunikationer, blir Charlottendal och Gustavsberg ett populärt område för barnfamiljer att bo i. I området har det byggts ny förskola och skola är under uppförande. Här erbjuds ett socialt och flexibelt boende för den moderna familjen. 

Lättskött tomt med förråd och plats för två bilar vid huset (utvändigt eluttag finns). Morgonsol på entrésidans uteplats och baksidans stora uteplats har ett soligt och lugnt läge i väster med utgång från vardagsrummet. Ett härligt hus på utsidan som invändigt har en praktisk öppen planlösning med dubbel takhöjd och stora fönsterpartier i vardagsrummet. Entréplanet är egentligen en enda stor och luftig sällskapsyta med hall, kök med matplats och vardagsrum allt i ett öppet samband. Köksdelen innehåller all utrustning ett kök skall ha, som side-by-side kyl och frys i vitt, rostfri spis med häll och ugn, inbyggd mikro i arbetshöjd - allt i rostfritt och vitt. Innanför köket ligger den separata tvättstugan som går i vitt och grått. Vit arbetsbänk med ho, överskåp, ny tvättmaskin och torktumlare. Entréplanet bjuder också på ett snyggt duschrum i vitt, grått och svart. Övervåningen har tre sovrum och allrum som lätt kan bli ett fjärde sovrum. Allrummet ligger i öppet samband ner mot vardagsrummet. Master bedroom har en stor härlig klädkammare. På övre plan ligger husets badrum med badkar, kakel och klinker som går i vitt, grått och svart.

Modern fastigheten som är nyligen ommålad utvändigt och även värmesystemet (luftvärmepumpen) har bytts, vilket ger ett problemfritt boende i många år. På vinden är det gott om utrymme för förvaring. Det finns även plats för en braskamin (bygganmälan krävs).

OMRÅDE

I direkt närhet till bostaden ligger en nybyggd förskola med en miljömedveten inriktning vad gäller byggnadsmaterial. I närheten är även en F-9 skola under uppförande (Engelska skolan) och en idrottshall planeras även att byggas.

Moderna möjligheter i anrik porslinsort. I det expansiva Gustavsberg finns det mesta en modern familj kan behöva – förskolor och skolor, skönhetssalonger, restauranger, vårdcentral och apotek. Gustavsbergs hamn erbjuder aktivt båtliv: Kattholmen är en ny gästhamn med minigolf, aftersail och restaurang. I Gustavsbergs centrum finner du – förutom den pittoreska småbåtshamnen med sin hamnpromenad – såväl snabbköp som restauranger, badhus, äventyrslekpark, ishall, tennishall, bio och teater, bank, gym, blomsterbutik och bageri.

Bara ett stenkast från Charlottendal ligger köpcentrumet Värmdö Marknad med två stora mataffärer: Coop Forum och Citygross, trampolinpark Yoump, ett gym Nordic Wellness, Mio, Plantagen, en Thai-restaurang och bussar som tar dig till Slussen på cirka 20-25 minuter. Ett par kilometer bort kan du besöka Värmdö Köpcentrum med över 70 olika butiker, restauranger, företag och Sats-gym. Närmiljön bjuder på många kulturella upplevelser och fritidsaktiviteter. En cykeltur från Charlottendal finns Värmdös eget Louisiana – konsthallen Artipelag - med modern konst och en gourmetrestaurang. Perfekt utflyktsmål för olika kulturella event, utflykter i naturen och brunch med familjen. Cirka 15 minuters bilväg åt andra hållet finns en av ostkustens största småbåtshamnar, Bullandö Marina. På gångavstånd ligger Kvarnsjön som bjuder på ett härligt bad på sommaren och skridskoåkning eller skidåkning på vintern. På cykelavstånd ligger även ett havsbad med sandstrand, bryggor och hopptorn. Fina promenad och joggingstigar i naturmiljöer finns även det runt hörnet. I närområdet finns också flera lekplatser.

 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:47
fnr_010511694

Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:45
fnr_010511692

 

Servitut

Officialservitut vattenledning, Last
0120-10/67 - 9, 2010-10-25

Officialservitut vattenledning, Last
0120-10/67 - 8, 2010-10-25

Officialservitut vattenledning, Last
0120-10/67 - 7, 2010-10-25

Officialservitut vattenledning, Last
0120-10/67 - 6, 2010-10-25

Officialservitut vattenledning, Last
0120-10/67 - 10, 2010-10-25

 

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 2 231 000 kr. Mark, värde: 1 608 000 kr. Summavärde: 3 839 000 kr. 
Taxeringsår: 2018. Byggår: 2005. Värdeår: 2005.

 

Interiör

Entréplan

Hall
Rymlig och välkomnande hall med inbyggd garderob med skjutdörrar som ger gott om förvaring. Klinker på golvet med golvvärme och vita målade väggar.

Kök
Vitt kök från Vedum med vita släta luckor, vitrinskåp, massiv bänkskiva i trä med två hoar och vinrött kakel som stänkskydd. Vit kyl och frys med överskåp, rostfri spis med häll och ugn samt inbyggd mikro i arbetshöjd. Diskmaskin med integrerad kökslucka.

Vardagsrum
Vardagsrum med generösa sällskapsutrymmen och delvis dubbel takhöjd. Stora glaspartier i två plan, utgång till den stora terrassen med trädäck i väster mot allmänning. Vit trappa med grå steg till övre plan.

Tvättstuga (separat)
Vit arbetsbänk med ho och vita skåp över. Tvättmaskin (2019) och torktumlare (2019) och luftvärmepump (2017). Grått klinkergolv med golvvärme och vita väggar.

Duschrum
Vitt högblankt kakel med grå fondvägg och svart klinkergolv med golvvärme. Handfat på kommod med två lådor, dusch med glasad duschvägg, handdukstork, fönster och wc.

Plan 1

Allrum
Allrum i ett öppet samband med vardagsrummet en trappa ner. Stora fönsterpartier mot terrass i väster. Detta rum går att göra om till ett extra sovrum.

Sovrum 1
Sovrum med fönster mot gatan. Platsbyggd loftsäng och dubbel garderob.

Sovrum 2
Sovrum mot tomten. Inbyggda garderober. 

Master bedroom
Rymligt sovrum med fönster mot gatan. Rymlig klädkammare och stor garderob.

Badrum
Vitt högblankt kakel med grå fondvägg och svart klinkergolv med golvvärme (vattenburen). Handfat med spegelskåp över, badkar, handdukstork, fönster och wc.

Övrigt
Ekparkett på golven, stenskivor som fönsterbänkar, målade väggar och vita släta innerdörrar.

Kommentar från säljaren
Vi har bott i huset och trivts sedan 2012. Detta är ett modernt boende som erbjuder båda sidorna av det goda: närhet till natur och fritidsaktiviteter för samtliga familjemedlemmar men även extremt bra kommunikationer till stan.

 

Planritningar