Vardagsrum
Budgivning pågår

Om bostaden

Generös och trevlig planlösning med alla bekvämligheter du vill ha. Fina materialval samt härliga ljusinsläpp. Egen uteplats i söderläge mot trevlig innergård. Bara en kort promenad ner till mysiga Gustavsbergs hamn med caféer, restauranger och affärer.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • 28 apr
    13:30 - 14:00

Fakta

Utgångspris 2 895 000 kr Utgångspris Adress Wilhelm Kåges gata 1, Nb Område Gustavsberg Lägenhetsnummer 15103
Antal rum 3 rum och kök Månadsavgift 4 482 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Vindsförråd Hiss Ja Byggår 2017
Boarea 78 Kvm Ingår i avgift Värme, kallvatten, Kabel-TV, IP-telefoni och bredband.(Grundutbud) Andelstal 0.01121 % Driftkostnad 700 kr, Enligt säljarens uppgifter. Driftkostnaderna kan komma att förändras beroende på hur många som bor i hushållet. Försäkring tillkommer. Tv/data Com hem

Bud: 2 925 000 kr

  • Budgivare 1 – 2 925 000 kr – 2019-04-18 15:10
  • Budgivare 1 – 2 895 000 kr – 2019-04-11 11:15

Beskrivning

Interiör

Med härligt vardagsrum med utgång till egen uteplats, ett stilrent badrum. Köket är fullt utrustat och har plats för matbord medans vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från fönster samt dörren till uteplatsen. I bostaden finns en genomgående vitlaserad ekparkett och samtliga väggar är vitmålade. I badrummet ligger ljusgrått klinker ovan golvvärmen och väggarna är kaklade i vitt, dessutom kommer badrummet inrett med  tvättmaskin och torktumlare. Smidigt för den som vill tvätta snabbt och enkelt. Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Ballingslöv, vitt kakel och mörk bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd mikro. Vidare finns induktionshäll och integrerad diskmaskin på plats.

Hall
Rymlig hall med plats för ytterkläder och skor. Två garderober varav ett städskåp och säkerhetsdörr med tittöga.

Kök
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv. Överskåp med spotlights under. Grå bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd samt underlimmad diskho. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och mikro i arbetshöjd, induktionshäll med spisfläkt över, samtliga maskiner är rostfria. Generöst med arbetsytor och förvaring. 

Vardagsrum
Vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönster med utgång till uteplatsen. Utgång till härlig uteplats i söderläge mot jättefin innergård.

Sovrum 1
Sovrum med två fönster in mot gården. En garderob.

Sovrum 2
Sovrum med två fönster som vätter mot Wilhelm Kåges gata. Tre garderober, varav ett linneskåp.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg, wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över samt belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över, tvättmaskin och torktumlare under.  

Övrigt
Uteplats i söderläge med trätrall. Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. Fönsterbänkar av sten, 2.50 meter i takhöjd. 

 

Förening

Bostadsrättsföreningen består av en fristående huskropp med fem trapphus i fyra våningar. Totalt är det 111 lägenheter fördelat på 1 till 4 rok med fransk balkong, balkong eller terrass. På vinden finns ett förråd till varje lägenhet samt varmbonat förråd för barnvagnar. Tillsammans med Brf Sailor i Gustavsberg har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulebana, uteplatser och plats för cyklar. På gården finns två mindre hus med trappa och hiss ner till det varmbonade garaget, kostnad för hyra av parkeringsplats är 750kr/mån och  kö förekommer. I samma byggnad finns stort cykelförråd i gårdsplan. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift 1163kr som betalas av säljaren. Pantsättningsavgiften betalas av pantsättaren 465kr. I kabel-tv ingår grundutbudet.

 Gemensamt för föreningen är den stora och påkostade innergården med både fina planteringar och perfekta lekytor för alla barn. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård finns här den blivande, trevliga och grönskande Fajansparken (Blå Blomparken), som är områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.

 

 

Område

I Porslinskvarteren bor du med närhet till skola, nybyggd förskola, mysiga caféer, butiker och restauranger med första parkett till utsikten över Farstaviken. Allt inom räckhåll från Gustavsbergs hamn. Härligt och tryggt område med goda kommunikationer där bussarna går vart 4:e minut i rusningstid som tar er till Slussen på ca 25 minuter.Bredvid Gustavsbergs porslinsfabrik och bara en liten bit från vattnet bygger Järntorget Porslinshusen fördelade på fem hus kring en gemensam, upphöjd gård. Husen är fördelade på allt från ettor och små tvåor till femmor där både unga, barnfamiljer och äldre att kunna hitta sin drömlägenhet. Kvarteret är indelat i två bostadsrättsföreningar Brf Sailor i Gustavsberg med 125 bostadsrätter och Brf Domino i Gustavsberg med 111 bostadsrätter.Närområdet ger stora möjligheter till friluftsaktiviteter och ett stenkast från lägenheten finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. Här finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden. Gottholmsrundan är ca 2,4 km och Tjustviksrundan är ca 5 km. Om man vill korta ner promenaden något kan man med fördel ta en runda runt vackra Kvarnsjön. Inom några minuters promenad når man även områdets förskola samt gymnasium. Tvärs över gatan finns även flera förskolor samt låg -mellan och högstadieskola. Det är endast någon minuts promenadavstånd till busshållplatsen med mycket bra kommunikationer till och från Slussen, ca 25 minuters resväg. I centrum finner ni det mesta av närservice bland annat, apotek, mataffär, gym, konditori, banker, folktandvården och systembolag. Flertal skolor och förskolor finns inom promenadavstånd. 

 

Planritningar