Elegant kök

Om bostaden

Välkommen till en elegant 3:a i toppskick centralt i Ektorp - Nacka. Lägenhetens balkong ligger med utgång från vardagsrummet med härlig kvällssol. Rymligt sovrum med fönster i två väderstreck. Ett av de två sovrummen är ombyggt till en generös Walk thru closet som ger lägenheten en lyxig känsla. Badrum med dusch och tvätt. Föreningen har garage i källarplan och en gemensam bilpool.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 2 850 000 kr eller bud Adress Ektorpsvägen 1 Område Ektorp Lägenhetsnummer 1208
Antal rum 3 rum och kök Månadsavgift 3 415 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Källarförråd Hiss Ja Byggår 2018
Boarea 55 Kvm Ingår i avgift Värme, vatten, kabel-TV (basutbud) & bredband Andelstal 1.834 % Driftkostnad 355 kr, är kostnad för el och hemförsäkring per månad. Värme, vatten, kabel- tv (basutbud) och bredband ingår i avgiften. Elförbrukning debiteras månadsvis av föreningen. Varje lägenhet har egen elmätare och betalar för sin elförbrukning. Tv/data Ownit, kabel-tv (basutbud) & bredband

Beskrivning

Område

Bo centralt vid Ektorps Centrum med bl.a Bagerie Gateau som ger möjlighet till nybakade frukostbröd, två mataffärer och andra trevliga butiker samt gym. I närområdet ligger även Nacka Sjukhus med bl.a vårdcentral och lättakut, flera skolor och förskolor. I köpcentrummet Forum Nacka finns ett stort utbud av butiker och i Skvaltan ligger en stor Ica Maxi butik. På promenadavstånd finns både Långsjöns naturreservat och Nyckelvikens naturreservat med allt från badmöjligheter, café, 4-H gård med djur och vackra strövområden. Längs den idylliska strandpromenaden i vid Saltsjö-Duvnäs ligger småbåtshamn med Marina och Restaurang Stazione i italiensk anda. Kommunikationen kan inte bli bättre, här går bussarna med bara få minuters mellan rum in till city. 

Interiör
I denna eleganta 3:a med balkong och lugnt läge kan inte livet bli mer harmoniskt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum låter ljus från det stora fönstret fylla utrymmet som har gott om plats för en matgrupp, soffmöbler samt mediaenheter. Från detta rum nås balkongen som vetter mot naturen. Denna bostad har ett helkaklat badrum intill hallen. Sovrummet ligger lugnt mot skogsdunge och med ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck. Lägenhet har självklart mycket hög och elegant invändig standard. På golvet ligger det vackert vitpigmenterat ektiljor som är  genomgående i hela bostaden och samtliga väggar är vitmålade. I badrummet ligger ljust grått klinker ovan golvvärmen och väggarna är vitkaklade, dessutom kommer badrummet inrett med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, som ett himmelrike för den som inte vill springa till tvättstugor och passa på bokade tider. Köket är inrett i vitt med skåp från kvalitetssäkra Vedum, Carreramarmor på både bänkskiva och stänkskydd. Maskinparken i köket är från Electrolux med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd mickro, vidare finns induktionshäll, integrerad kyl/frys och diskmaskin.

 

Förening

Centralt i natursköna och citynära Ektorp hittar du Brf Oakhouse som inspirerats av den 200-åriga Skvallereken - ett historiskt landmärke i området. Samtliga 67 lägenheter i Brf Oakhouse ligger i ett hus med 7 våningar, garage i källarplan och en butikslokal som föreningen hyr ut. Hissen i huset går ner till garaget. Garaget är rymligt och med en elslinga i nedfarten till de 29 platserna. Utöver det finns två p-platser i markplan för bilpoolen. Föreningen har en bilpool med två bilar via Sunfleet, som medlemmarna kan utnyttja. Föreningens ekonomiska förvaltare är Rådrum.

 

Interiör

Hall
Platsbyggd garderob och städskåp med överskåp samt plats för ytterkläder. Säkerhetsdörr med tittöga. 

Kök
Stilsäkert vitt kök från Vedum med väl valda material så som bänkskiva och stänkskydd i Carraramarmor, nedfälld ho, beslag i stål med svarta detaljer och belysning (med dimmer) under överskåp samt belysningsskena i taket med spotlights för att skapa rätt atmosfär i köket. Induktionshäll, inbyggd ugn och mickro, integrerade diskmaskin samt kyl/frys. Samtliga köksmaskiner är från Electrolux. 

Vardagsrum och matplats
Kök, matplats och vardagsrum ligger i ett öppet samband. Rummet ger en känsla av rymd tack vare stora fönster med härligt ljusinsläpp samt väl tilltagen takhöjd. Vardagsrum med smakfullt platsbyggd förvaring. Från vardagsrummet nås balkong i väst med eftermiddags- och kvällssol samt utsikt mot grönområde. 

Sovrum 1
Rymligt sovrum med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och gott om plats för dubbelsäng. Garderobsvägg med goda förvaringsmöjligheter.

Walk thru closet alt. (sovrum 2)
Sovrummet är ombyggt till en elegant platsbyggd garderob och här är ytan väl utnyttjad.  Denna walk thru closet skapar en elegant och lyxig känsla åt lägenheten. Detta rum kan lätt bli kontor, gästrum eller barnrum. 

Dusch/wc/tvätt  
Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Dusch med glasvägg, wc, handfat på svart kommod och handdukstork. Praktisk arbetsbänk med skåp över och kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux.

 

Planritningar