Områdets lekplats

Om bostaden

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 6 250 000 kr Eller bud Adress Charlottenlundsvägen 3 (Hus nr 2) Område Gustavsberg Fastighetsbeteckning GUSTAVSBERG 1:493 Byggnadstyp 2,5 plans radhus
Antal rum 6 rum och kök Upplåtelseform Friköpt - Småhus Uppvärmning Fjärrvärme Byggår 2018 Kommun Värmdö
Boarea 152 Kvm Biarea 24 Kvm Driftkostnader 2433 kr, Uppvärmning genom fjärrvärme. Övrigt är samfällighetsavgift. Tv/data Telia, fiber

Beskrivning

Interiör

Entréplan

Hall
Rymlig och välkomnande hall med inbyggd garderob med vita skjutdörrar som ger gott om förvaring. Klinker på golvet med golvvärme och vita målade väggar. 

Kök 
Vitt kök från Vedum med vita släta luckor och lådor samt köksö med extra förvaring. Mörkgrå bänkskiva och stora vita stående kakelplattor som stänkskydd. Rostfri kyl och frys, ugn och mikro inbyggda i arbetshöjd. Diskmaskin med integrerad kökslucka. 

Matplats
Stor härlig matplats med plats för många och glasparti från golv till tak. Matplatsen ligger i vinkel mellan kök och vardagsrum.

Vardagsrum
Vardagsrum med stora sällskapsutrymmen, fönsterpartier från golv till tak med utgång till stor terrass. Vit trappa med stålräcke.

Duschrum
Vita målade väggar och helkaklat grått klinkergolv med golvvärme. Vit arbetsbänk med vita skåp över. Tvättmaskin och torktumlare samt vägghängd torkställning. Handfat på kommod med två lådor, dusch med glasad duschvägg och wc. 

Plan 1

Sovrum 1
Vita målade väggar och fönster mot gatan.

Sovrum 2
Vita målade väggar och fönster mot gatan. Inbyggd garderob med skjutdörrar. 

Föräldrasovrum 3
Vita målade väggar och två fönster med utsikt mot skogen. Stor inbyggd garderob med skjutdörrar. 

Sovrum 1
Vita målade väggar och fönster mot skogen.

Plan 2

Allrum 
Vita målade väggar och två högt sittande fönster. Detta rum om 30 kvm kan lätt bli fler sovrum/arbetsrum. Här finns också ett förråd med snedtak om 24 kvm men ej med full takhöjd. 

Övrigt
Genomgående ekparkett trestav mattlackad där det inte är klinker på golvet. Fönsterbänkar av kalksten. Vita släta innerdörrar. Vita släta innertak. Takhöjd 2,50 m i entréplan, plan1 2,40 m och plan2 2,40 m till 3,50 m. 

 

Område

Detta stora radhus ligger i Charlottenlund som består av 30 radhus som är granne med det populära området Charlottendal. Med detta centrala läge och promenadavstånd till allt som hör vardagen till, blir Charlottenlund och Gustavsberg ett populärt område för barnfamiljer att bo i. Här erbjuds ett socialt och flexibelt boende med stor boyta och många spännande möjligheter. Ett flexibelt hem för moderna familjer.

Radhuset är i 2,5-plan med en vindsvåning, som ger möjligheter till fler rum. Entréplanet får en öppen planlösning för trevlig samvaro, medan övervåningen med sovrum byggs för avskildhet. Tomten med uteplats är planerad för bästa solläge och runt området finns ett lummigt och kuperat skogsparti. Vid huset finns också förråd och plats för bilen.

Moderna möjligheter i anrik porslinsort I expansiva Gustavsberg finns det mesta en modern familj kan behöva – förskolor och skolor, vårdcentral och apotek. I Gustavsbergs centrum finner du – förutom den pittoreska småbåtshamnen med sin hamnpromenad – såväl snabbköp som restauranger och simhall. Bara ett stenkast från Charlottenlund ligger köpcentrumet Värmdö Marknad med Coop Forum, Mio, Plantagen, en Thai-restaurang och bussar som tar dig till Slussen på cirka 20-25 minuter. Ett par kilometer bort kan du besöka Värmdö Köpcentrum med över 80 olika butiker och företag. Livets krydda finns på Värmdö Några minuters bilväg från Charlottenlund, finns Värmdös eget Louisiana – konsthallen Artipelag med modern konst och en gourmetrestaurang. Cirka 15 minuters bilväg åt andra hållet finns en av ostkustens största småbåtshamnar, Bullandö Marina. Dessutom finns Kvarnsjön på gångavstånd, med bad på sommaren och skriskoåkning eller skidåkning på vintern.

 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:103
fnr_010535865

Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:98
fnr_010535863

 

Byggnadsbeskrivning

Teknisk beskrivning
Grundläggning: Bottenplatta av armerad betong, cellplastisolering, eventuellt pålar.
Stomme: Regelverk av trä
Ytterväggar: Fasader i träpanel
Mellanbjälklag: Träbjälklag av spånskiva, bjälkar, stegljudsisolering, glespanel, gipsplank.
Yttertak: Taktäckning av papp, takstolar av trä, lösullsisolering.
Innerväggar: Gipsbeklädda regelstommar. Våtrumsskivor ersätter gips i våtrum.
Fönster: Utvändigt aluminiumbeklädda träfönster, vitmålad insida, vridfönster.
Värme, vatten och sanitet: Uppvärmning genom fjärrvärme. Golvvärme i entréplan samt i våtrum på plan 2, vattenburna radiatorer på plan 2 och plan 3. Utrustning för avläsning av vattenförbrukning.
El 5-ledarsystem med central, placeras inom bostaden. Centralen är försedd med automatsäkring och jordfelsbrytare.
Utrustning för avläsning av förbrukning.
Ventilation FTX-system: Dvs från- och tilluftsventilation med värmeväxlare där värmen i inomhusluft återvinns.
TV, telefon och bredband: Telia triple play; IP-telefoni, digitalTV och internetuppkoppling via samfällighetsförening.
Uteplats: Trall av tryckimpregnerat trä alternativt stenmjöl enligt bofaktablad.
Förråd: Kallförråd
Postlåda: Postlåda i plåt
Sophantering: Gemensamma sopkassuner
Samfällighet: Inom området finns ytor som är till gemensam nytta för alla fastigheter – en s.k. gemensamhetsanläggning.
Gator: Gatubelysning, grönområden, sophantering, parkering och lekytor m.m. kommer att vara en del av en sådan. Denna gemensamhetsanläggning sköts av en samfällighetsförening som bildas då området är färdigställt. Alla fastigheter i Charlottenlund kommer att ingå i samfällighetsföreningen. I avgiften ingår även kostnaden för Telia Triple Play. Fram till att föreningen är bildad, betalas avgiften till JM AB som svarar för drift och skötsel. Styrelsen för föreningen kommer att sammansättas av representanter från fastighetsägarna inom samfällighetsföreningen.

 

Planritningar