charlottenlundsv16-13

Om bostaden

Radhuset ligger barnvänligt längst in i området och utan biltrafik. Stor lekplats mitt i området. Invändigt är det stora sällskaps- och förrådsytor och här finns också möjlighet att göra fler sovrum. Huset är byggt för den stora och moderna familjen som vill leva enkelt och praktiskt liv nära natur och stad. Med låga driftskostnader och utan fastighetsskatt i 13 år. Vad mer kan önskas?

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 6 195 000 kr eller bud Adress Charlottenlundsvägen 30 Område Gustavsberg Fastighetsbeteckning GUSTAVSBERG 1:507 Byggnadstyp 2 1/2 plans radhus
Antal rum 6 rum och kök Upplåtelseform Friköpt - Småhus Uppvärmning Fjärrvärme Tomtarea 129 Kvm Byggår 2018 Kommun Värmdö
Boyta + Biyta 152 kvm + 24 kvm Driftkostnader 3667 kr, totalkostnad per månad. Varav fjärrvärme 500 kr/mån, hushållsel 833 kr/mån, vatten 500 kr/mån, försäkring 667 kr/mån och samfällighetsavgift 1167 kr/mån. I samfällighetsavgiften ingår bla p-plats och Telia fiber och grundutbudet för TV. Tv/data Telia triple play

Beskrivning

Område

Radhuset är i 2,5-plan med en vindsvåning, som ger möjligheter till fler rum. Entréplanet har en öppen planlösning för trevlig samvaro, medan övervåningen med sovrum byggs för avskildhet. Tomten med uteplats är planerad för bästa solläge och runt området finns ett lummigt och kuperat skogsparti. Vid huset finns också förråd. 

Detta stora radhus ligger i Charlottenlund som består av 30 radhus som är granne med det populära området Charlottendal. Med detta centrala läge och promenadavstånd till allt som hör vardagen till, blir Charlottenlund och Gustavsberg ett populärt område för barnfamiljer att bo i. Här erbjuds ett socialt och flexibelt boende med stor boyta och många spännande möjligheter. Vid området byggs ny förskola som ska vara klar under 2020, byggnationen av Engelska skolan och en idrottshall har också påbörjats. De bra kommunikationerna in mot stan med buss är ytterligare en viktig faktor. 

Moderna möjligheter i anrik porslinsort I expansiva Gustavsberg finns det mesta en modern familj kan behöva – förskolor och skolor, vårdcentral och apotek. I Gustavsbergs centrum finner du – förutom den pittoreska småbåtshamnen med sin hamnpromenad – såväl snabbköp som restauranger och simhall. Bara ett stenkast från Charlottenlund ligger köpcentrumet Värmdö Marknad med Coop Forum, Mio, Plantagen, en Thai-restaurang och bussar som tar dig till Slussen på cirka 20-25 minuter. Ett par kilometer bort kan du besöka Värmdö Köpcentrum med över 80 olika butiker och företag. Livets krydda finns på Värmdö, några minuters bilväg från Charlottenlund, finns Värmdös eget Louisiana – konsthallen Artipelag med modern konst och en gourmetrestaurang. Cirka 15 minuters bilväg åt andra hållet finns en av ostkustens största småbåtshamnar, Bullandö Marina. Dessutom finns Kvarnsjön på gångavstånd, med bad på sommaren och skriskoåkning eller skidåkning på vintern.

 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:107
fnr_010535867

Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:99
fnr_010535862

Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:98
fnr_010535863

 

Servitut

Ledningsrätt vatten och avlopp, Last
0120-2017/138 - 2, 2018-02-20

 

Interiör

Entréplan

Hall
Rymlig och välkomnande hall med inbyggd garderob med vita skjutdörrar som ger gott om förvaring. Klinker på golvet med golvvärme och vita målade väggar. 

Kök 
Vitt kök från Vedum med vita släta luckor och lådor samt köksö med extra förvaring. Mörkgrå bänkskiva och stora vita stående kakelplattor som stänkskydd. Rostfri kyl och frys, varmluftsugn och mikro inbyggda i arbetshöjd. Diskmaskin med integrerad kökslucka, induktionshäll med spisfläkt över.

Matplats
Stor härlig matplats med plats för många och glasparti från golv till tak. Kök, matplats och vardagsrum ligger i ett öppet samband.

Vardagsrum
Vardagsrum med stora sällskapsutrymmen, fönsterpartier från golv till tak med utgång till uteplats. Vit trappa med stålräcke.

Dusch/tvätt
Vita stora kakelplattor och grått klinkergolv med golvvärme. Vit arbetsbänk med vita överskåp. Tvättmaskin och torktumlare samt vägghängd torkställning. Handfat på kommod med två lådor, dusch med glasad duschvägg och wc. 

Plan 1

Sovrum 1
Vita målade väggar och fönster i söder mot gård.

Sovrum 2
Vita målade väggar och fönster i söder mot gård. Inbyggd garderob med skjutdörrar. 

Föräldrasovrum 3
Vita målade väggar och två fönster med utsikt mot skogen. Stor inbyggd garderob med skjutdörrar. 

Sovrum 1
Vita målade väggar och fönster mot skogen.

Hall
Klädkammare och möjlighet till arbetsplats.

Plan 2

Allrum 
Vita målade väggar och två högt sittande fönster. Detta rum om 30 kvm kan lätt delas av till fler sovrum/arbetsrum. Här finns också ett varmbonat förråd med snedtak om 24 kvm men ej med full takhöjd. 

Övrigt
Genomgående ekparkett trestav mattlackad där det inte är klinker på golvet. Fönsterbänkar av kalksten. Vita släta innerdörrar. Vita släta innertak. Takhöjd 2,50 m i entréplan, plan1 2,40 m och plan2 2,40 m till 3,50 m. 

 

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, värde: 2 500 000 kr
Mark, värde: 900 000 kr
Summavärde: 3 400 000 kr

Taxeringsår: 2019

 

Planritningar