Öppet samband

Om bostaden

Detta nya parhus ligger barnvänligt längst in i området och utan biltrafik. Stor lekplats mitt i området. Invändigt är det stora sällskaps- och förrådsytor och här finns också möjlighet att göra fler sovrum. Huset är byggt för den stora och moderna familjen som vill leva enkelt och praktiskt liv nära natur och stad. Inte nog med detta, huset är befriat från fastighetsskatt i 15 år.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 6 695 000 kr eller bud Adress Charlottenlundsvägen 36 Område Gustavsberg Fastighetsbeteckning GUSTAVSBERG 1:504 Byggnadstyp Parhus
Antal rum 6 rum och kök Upplåtelseform Friköpt - Småhus Uppvärmning Fjärrvärme. Golvvärme i entréplan samt i våtrum på plan 2, vattenburna radiatorer på plan 2 och plan 3 Tomtarea 172 Kvm Byggår 2018 Kommun Värmdö
Boarea 152 Kvm Biarea 24 Kvm Driftkostnader 3250 kr, Kostnad tillkommer för villa/hemförsäkring. Tv/data Telia triple play, IP-telefoni, digitalTV och internetuppkoppling via samfällighetsförening.

Beskrivning

Område

Detta stora parhus ligger i Charlottenlund som består av 28 radhus och ett parhus, totalt 30 bostäder som är granne med det populära området Charlottendal. Med detta centrala läge och promenadavstånd till allt som hör vardagen till, blir Charlottenlund och Gustavsberg ett populärt område för barnfamiljer att bo i. Här erbjuds ett socialt och flexibelt boende med stor boyta och många spännande möjligheter. Ett flexibelt hem för moderna familjer. 

Parhuset är i 2,5-plan med en vindsvåning, som ger möjligheter till fler rum. Entréplanet har en öppen planlösning för trevlig samvaro, medan övervåningen med sovrum byggs för avskildhet. Tomten med två uteplatser är planerad för bästa solläge och runt området finns ett lummigt och kuperat skogsparti. Vid huset finns också förråd. 

Moderna möjligheter i anrik porslinsort I expansiva Gustavsberg finns det mesta en modern familj kan behöva – förskolor och skolor, vårdcentral och apotek. I Gustavsbergs centrum finner du – förutom den pittoreska småbåtshamnen med sin hamnpromenad – såväl snabbköp som restauranger och simhall. Bara ett stenkast från Charlottenlund ligger köpcentrumet Värmdö Marknad med Coop Forum, Mio, Plantagen, en Thai-restaurang och bussar som tar dig till Slussen på cirka 20-25 minuter. Ett par kilometer bort kan du besöka Värmdö Köpcentrum med över 80 olika butiker och företag. Livets krydda finns på Värmdö några minuters bilväg från Charlottenlund, finns Värmdös eget Louisiana – konsthallen Artipelag med modern konst och en gourmetrestaurang. Cirka 15 minuters bilväg åt andra hållet finns en av ostkustens största småbåtshamnar, Bullandö Marina. Dessutom finns Kvarnsjön på gångavstånd, med bad på sommaren och skriskoåkning eller skidåkning på vintern.

 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:106
fnr_010535868
Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:101
fnr_010535860
Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:99
fnr_010535862
Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:98
fnr_010535863

 

Servitut

Ledningsrätt vatten och avlopp, Last
0120-2017/138 - 2, 2018-02-20

 

Interiör

Entréplan

Hall
Rymlig och välkomnande hall med inbyggd garderob med vita skjutdörrar som ger gott om förvaring. Klinker på golvet med golvvärme och vita målade väggar. 

Kök 
Vitt kök från Vedum med vita släta luckor och lådor samt köksö med extra förvaring. Mörkgrå bänkskiva, stora vita stående kakelplattor som stänkskydd och fönster över ho. Rostfri kyl och frys, varmluftsugn och mikro inbyggda i arbetshöjd. Diskmaskin med integrerad kökslucka. Induktionshäll med fläkt över.

Matplats
Kök, matplats och vardagsrum ligger i ett öppet samband med fönster från golv till tak. Här är det plats för ett stort matbord. 

Vardagsrum
Vardagsrum med generösa sällskapsutrymmen, glasparti med utgång till terrass med stort trädäck mot allmänning. Vit trappa med stålräcke till övre plan

Duschrum
Vitt högblankt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Vit arbetsbänk med vita skåp över. Tvättmaskin och torktumlare samt vägghängd torkställning. Handfat på kommod med två lådor, dusch med glasad duschvägg och wc. 

Plan 1

Sovrum 1
Vita målade väggar och fönster mot gatan.

Sovrum 2
Vita målade väggar och fönster mot gatan. Inbyggd garderob med skjutdörrar. 

Föräldrasovrum 3
Vita målade väggar och två fönster med utsikt mot skogen. Stor inbyggd garderob med skjutdörrar. 

Sovrum 4
Vita målade väggar och fönster mot skogen.

Plan 2

Allrum 
Vita målade väggar och fönster i tre väderstreck. Detta rum om 30 kvm kan lätt bli fler sovrum/arbetsrum se alternativa planlösningar. Här finns också ett förråd med snedtak om 24 kvm men ej med full takhöjd. 

Övrigt
Genomgående ekparkett trestav mattlackad där det inte är klinker på golvet. Fönsterbänkar av kalksten. Vita släta innerdörrar. Vita släta innertak. Takhöjd 2,50 m i entréplan, plan 1 2,40 m och plan 2 2,40 m upp till 3,50 m. 

 

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 1 000 000 kr Mark, värde: 985 000 kr. Summavärde: 1 985 000 kr.
Taxeringsår: 2018

 

Planritningar