A DJI 0493

Om bostaden

Slät och lättbyggd trädgårdstomt för villa eller fritidshus. Denna tomt är avstyckad från villan/torpet Löknäs gård som också är till försäljning (grannfastigheten). Här erbjuds en unik möjlighet att bo i en historisk miljö nära Vämlingen med sitt utlopp till Sollenkrokafladen. Möjlighet till härliga båt- och fiskeupplevelser och den idylliska omgivningen inbjuder även till bad, paddling och andra vattensporter. Nära till buss 434 som tar ca: 1,15 tim till Slussen och på vägen passerar Djuröby och Mölnviks centrum.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta mäklaren för mer information.

Fakta

Utgångspris 1 595 000 kr eller bud Adress Ladugårdsvägen 4 Område Vindö Löknäs Fastighetsbeteckning VINDÖ-LÖKNÄS 2:240
Upplåtelseform Friköpt - Tomt Tomtarea 2069 Kvm Kommun Värmdö
Driftkostnader 288 kr, varav samfällighetsavgift.

Beskrivning

Område

Norra Vindö i Värmdö skärgård är den perfekta platsen för dig som vill ha det bästa av två världar: en lugn och avkopplande ö-livsstil med närhet till stadens bekvämligheter.

Livet på Vindö erbjuder otaliga möjligheter till rekreation och avkoppling. Utforska de omkringliggande öarna med egen båt eller paddla längs de vackra kustlinjerna. Fiska, bada eller ta en promenad i skärgårdslandskapet. Inom räckhåll finns även möjligheter till golf, tennis, paddel och andra sportaktiviteter.

Djurö nås med en kort bil- eller bussresa. Där finns förskola, skola, bibliotek, vårdcentral, affär, sporthall, fotbollsplan m.m. Djurönäset som är känd kursgård (se länk) har även många olika aktiviteter för både sommar och vintertid. Restaurang Vita Grindarna erbjuder även bad och minigolf.

Från Stavsnäs nås Stockholms skärgård med skärgårdsbåt till Sandhamn, Möja och Utö mfl. Från Vindö går buss 434 (ca: 1 tim 15 min till Slussen) för smidig transport till Värmdö köpcentrum, med ett brett utbud av service och affärer, samt vidare transport till Slussen i Stockholm.

 

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, TOMTMARK TILL HELÅRSBOSTAD (210) (210)
Byggnad, totalt värde: 0 kr
Mark, totalt värde: 1 117 000 kr.
Summavärde: 1 117 000 kr

Taxeringsår: 2021

 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning VÄRMDÖ VINDÖ-LÖKNÄS GA:1
GA1

Fastigheten tillhör Löknäs gårds tomtägarförening:
Tomtägarföreningen har båtplatser i Vemlingen och även Sollenkrogafladen samt har del i Oscarskanalens vänner. Årlig avgift + separat avgift för båtplats. Ansökan görs för båtplats.

 

 

Löknäsvägförening

Informaion till nya medlemmar

Kort information om vägföreningen till nya medlemmar i föreningen.

Vår uppgift är att se till att vägarna är i gott skick. Verksamheten finansieras av medlemsavgifter och bidrag från trafikverket. Medlemsavgiften baseras på ett andelssystem som bestäms av lantmäteriet.

För att hålla kostnaderna nere och därmed medlemsavgiften är det bra om alla hjälps åt med att hålla trummor och diken rena från grenar och annat skräp samt tuktar dikena på växtlighet.

Styrelsens som utses på årsmötet i juni månad sköter föreningens plikter under året. Endast ett allmänt möte hålls och det är årsmötet. Ev. motioner till årsmötet skall inlämnas senast sista april. Det är svårt att få folk att jobba i styrelsen så är du intresserad säg bara till.

Medlemskapet i vägföreningen är obligatoriskt och kan bara avbrytas om fastigheten säljs.

 

 

Byggrätt

Exploatering av tomt 

Här kan byggas huvudbyggnad om 60 kvm + uthus 40 kvm. Vidare information finns i kommunens planbestämmelser, se vidare byggplan under dokument. 

 

Bilder

Planritningar