edlasofiag14-21
Budgivning pågår

Om bostaden

Lägenhetens yta är optimalt utnyttjad med vardagsrum och kök i ett öppet samband. Avskild sovrumsdel med plats för dubbelsäng och arbetsplats. Rymligt badrum med tm/tt. Gott om förvaring. Balkong i söder. Centralt läge i Porslinskvarteren med gångavstånd till hamnområdet, affärer och buss mm.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 2 195 000 kr eller bud Adress Edla Sofias gata 14, 4tr Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer 1043
Antal rum 1.5 rum och kök Månadsavgift 2 616 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd separat förråd till lägenheten finns. Hiss Ja, huset har två hissar Byggår 2018
Boyta 38 kvm Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, IP-telefoni och Bredband Andelstal 0.5375 % Driftkostnad 451 kr Tv/data Tele 2

Bud: 2 050 000 kr

  • Budgivare 1 – 2 050 000 kr – 2021-09-25 16:51

Beskrivning

Område

Det framväxande bostadsområdet i Porslinskvarteren i Gustavsberg har en charm som inte undgår någon. Här sammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden och kulturkvarter. Den mysiga båthamnen, Gustavsbergs centrum, samt rekreationsområden gör vardagarna genuint trevliga här. Här, i en underbart ljus bostad med en stor balkong i områdets högsta hus, blir livet enkelt. 

Interiör
Med hög och stilren invändig standard har här skapats en smart bostad där all yta nyttjats på bästa sett. Via hallen med plats för hatthylla, skoställ och med garderobsrad öppnas det upp mot det fyrkantiga rummet som är lätt att möblera. Idag är rummet avdelat med en inbyggd sovalkov för dubbelsäng och mindre arbetsplats. Kök och vardagsrum i ett öppet samband med utgång till balkongen i söder med plats för cafémöbel. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, stilrent kakel i vitt och klinker i grått. Vit kommod med lådor, handfat och spegel.

Med mera
Föreningen har en stor och påkostad innergård med gott om plats för gemenskap. Granne med föreningen är Blå Blomparken, som är områdets oas och rekreationsplats. På promenadavstånd ligger Gustavsbergs hamn med båtplatser och i området finns affärer, förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm. I Gustavsberg och Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer finns här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis finns här, för att bara nämna några möjliga aktiviteter. Storstaden Stockholm är inte långt bort den heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till City.

 

Bostadsrättsföreningen

Föreningen består av fyra hus med fem trapphus och ett miljöhus för sopsortering på den gemensamma innergården. Totalt är det 139 lägenheter med 1-4 rok. I entréplan i varje hus finns förråd för cyklar och barnvagnar samt postfack. På vinden har varje lägenhet ett eget förråd. 80 p-platser i ett gemensamt garage har föreningen för uthyrning, 919 kr/mån. Föreningen har också en lokal om 48 kvm i entréplan för uthyrning. Trevlig innergård för gemenskap bl a en lekplats. Föreningen ligger mitt i porslinskvarteren intill Blå Blomparken.

 

Interiör

Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor samt en garderobsrad med städskåp. Säkerhetsdörr med tittöga. Tre spotlights i taket.

Köksdel
Vitt kök med vita luckor och lådor. Överskåp med belysning under. Svart bänkskiva med vitt kakel som stänkskydd och två hoar. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfria maskiner, kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, induktionshäll med ugn, inbyggd mikro i arbetshöjd samt spisfläkt. Bra med arbetsyta och förvaring. Köket har plats för en matgrupp och utgång till balkong. 

Myshörna
Bra med plats för soffa och bord vid fönster i söder.  

Inbyggd sovrumsdel
Här har byggts en separat sovalkov med plats för dubbelsäng och mindre arbetsplats. Elegant glasparti i industridesign med dörr mot vardagsrum kök.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv. Dusch med glasade duschväggar. Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över samt belysning. Vit arbetsbänk och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.  

Övrigt
Genomgående är det ekparkett på golven och vita målade väggar. Vit innerdörr och vita socklar. Fönsterbänkar av sten. 2.50 meter i takhöjd, taket i hallen är sänkt. 

 

Planritningar