hs  hsy5489

Om bostaden

Yteffektivt radhus med formspråk lånat från porslinsfabrikens byggnader med sågtandstak i 1,5 plan med ljusa färger och fina materialval. Kök med extra takhöjd, köksö och glasad skjutdörr ut till terrass. Kök och vardagsrum i fil. Även vardagsrummet har utgång till terrass med kvällssol, lugnt ogenerat läge mot allmänning med slät gräsmatta och skogsdunge. Carport med ladd-box och vindsförråd. Huset har ett perfekt läge i slutet av återvändsgata och centralt i området. Här är det promenadavstånd till allt som hör vardagen till.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 5 795 000 kr eller bud Adress Segelvägen 22 Område Gustavsberg Lägenhetsnummer 11-1003
Antal rum 5 rum och kök Månadsavgift 4844 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Vindsförråd i carport Hiss Nej Byggår 2017
Boyta 97 kvm Ingår i avgift Sophämtning, skötsel av gemensamma ytor och försäkring av fastigheten. Driftkostnad 2865 kr, varav hushållsel/uppvärmning 1.995 kr/mån, vatten/avlopp 408 kr/mån, hemförsäkring 303 kr/mån och TV, bredband, telefoni (Telia) 160 kr/mån. Tv och bredband från Telia (obligatorisk kostnad). Avgift för VA stäms av årligen och avräkning görs efter faktisk förbrukning. 6 personer i hushålet. Tv/data Obligatorisk kostnad 160 kr/mån (se driftskostnader)

Beskrivning

Område

Radhus i ett plan med loft, total golvyta 112 kvm varav 97 kvm boyta med en arkitektonisk anknytning till Gustavsbergs fabrikshistoria med ett formspråk lånat från porslinsfabrikens byggnader med sågtandstak. Husen ligger perfekt i Gustavsbergs hamnområde med direkt närhet till hamnen och dess båtar. 

Entrésidan välkomnar till en privat trädäckad uteplats i söder. Egen carport med ladd-box och vindsutrymme för extra förvaring. I hall har man gott om förvaring bakom skjutdörrarna samt klinker på golvet. I anslutning till hallen finns det mindre sovrummet med garderober. Badrummet är helkaklat med klinkergolv. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, wc, tvättställ på kommod, dusch med glasade väggar. Från hallen kommer man in i köket som är husets hjärta med en extra takhöjd som följer taklutningen upp till nock. Centralt i köket finns köksön med plats för uppdukning av buffé eller drinkhäng. Det vita köket är utrustat med mörka bänkskivor och elegant mosaik som stänkskydd. Mellan kök och vardagsrum går den sk "lejdaren" trappan i ek upp till övre plan. Under trappan finns klädkammare/förråd intill detta utrymme ligger master bedroom som också har direkt access till terrassen. Vardagsrummet ligger i ett öppet samband med köket och har också stora glasade dörrar ut mot terrassen. 

Loftet är genomgående längs med husets långsida och har snedtak. Lejdaren till övre plan är något brantare än en trappa. Här uppe finns allrum/arbetsplats med spalje ner mot köket. Övre plan är också utrustat med två sovrum också de med snedtak, varav ett med förråd. Wc med handfat på kommod och handdusch. 

I naturen nära havet och på landet men ändå så nära stan.

Här i Gustavsberg erbjuds trevliga promenadstråk samt havs- och skogsaktiviteter. Centrum, vårdcentral och bra kommunikationer samt förskola och skola finns i närområdet, allt för att underlätta vardagen. Detta är helt enkelt ett drömboende!  

 

Brf Seglarby

Föreningen består av 13 stycken lika stora radhus med två uteplatser till varje hus och carport vid huset. Seglarbyn består totalt av 31 stycken lika stora radhus, varav 13 stycken är bostadsrätter och övriga är äganderätter. Tillsammans har man en samfällighet för skötsel av gemensamma ytor mm. Avgift för samfälligheten ingår i månadsavgiften till föreningen. Vid infarten till området finns det gäst-parkering.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 888 283 kr.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste årsredovisningen 2022. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

 

Interiör

Entréplan

Hall
Målade vita väggar, ekparkett och klinker på golvet med vita målade socklar. Inbyggd garderob med två vita skjutdörrar, städskåp och plats för att hänga av sig ytterkläder. Mediaskåp.

Kök
Vita släta köksluckor från Vedum, mörk bänkskiva med två hoar och elegant mosaik som stänkskydd. Rostfri kyl och frys, spis med induktionshäll och diskret fläkt under överskåp. Inbyggd ugn under spishäll och mikro i arbetshöjd. Diskmaskin med integrerad kökslucka. Samtliga köksmaskiner är från Electrolux. Köksö med extra arbetsplats och förvaring (parkett under köksö). Extra högt i tak och ljusramp med tre spotlights. Glasade skjutdörrar ut mot terrass i söder med sol hela dagen.

Vardagsrum
Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrummet har stort glasparti med skjutdörrar ut till terrass med morgon- och kvällssol. Utgång till samfällighetens gräsmatta som är inhägnad med gärdsgård. 

Badrum
Större vita kakelplattor på väggarna och grått klinkergolv med comfortvärme. Spotlights i taket. Tvättställ på vit kommod med två lådor och spegelskåp med belysning. Dusch med  glasade duschväggar. Tvättmaskin och torktumlare båda från Electrolux, arbetsbänk med vägghängda skåp över. Bänkbelysning med flera eluttag.

Master bedroom
Plats för dubbelsäng. Glasad balkongdörr med utgång till terrass med ogenerat läge mot allmänning, morgon- och kvällssol. 

Sovrum
Två garderober varav en garderob är linneskåp. Plats för säng. Fönster mot entrésidan. 

Övre plan

Hall/arbetsplats
Tre högt sittande fönster i väster. Öppet ner mot kök med spalje som avskiljare. Här är plats för skrivbord eller mindre Tv-hörna. Lejdare i ek till övre plan.

Sovrum 3
Charmigt snedtak och fönster i väster. Plats för säng.

Sovrum 4
Snedtak, dörr in till förråd/klädkammare samt fönster i två väderstreck. 

Wc  
Vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Spotlights i taket. Tvättställ på vit kommod med spegelskåp. Vägghängd wc samt handdusch.

Övrigt
Genomgående vita målade väggar. Vita släta innerdörrar. Genomgående  ekparkett där det inte är klinker med vita målade socklar. 

 

Övrigt

Utvändigt

Radhusets entrésida har ett insynsskydd mot gatan, stenlagd entré och ett soligt trädäck med utgång från köket. Här är det också en liten trädgård med två vinstockar.

Carporten är asfalterad och utrustad med ladd-box samt ett vindsutrymme med vindsstege. 

Från vardagsrummet är det utgång till ett stort trädäck med insynsskydd mot samfällighetens gröna ytor som är inhägnad med gärdsgård. 

 

Planritningar