Vrum

Om bostaden

Välplanerad 2:a med gott om förvaring. Fullt utrustat kök med vita luckor och rostfria maskiner. Rymligt badrum med kombinerad tm/tt. Stor balkong i söder mot lokalgata. Möjlighet till snabbt tillträde.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Fakta

Utgångspris 2 250 000 kr Eller Bud Adress Josef Ekbergs gränd 2, 4tr Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer 3043
Antal rum 2 rum och kök Månadsavgift 2 811 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Vindsförråd Hiss Ja Byggår 2018
Boarea 42 Kvm Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, IP-telefoni, bredband Andelstal 0.5789 % Driftkostnad 325 kr, Både varm- och kallvatten ingår i avgiften. Driftkostnaden för hushållsel uppskattade och kan förändras beroende på hur många som bor i hushållet. Försäkring tillkommer. Tv/data Com hem

Beskrivning

Interiör

Hall
Fyrkantig hall med garderobsrad och säkerhetsdörr med tittöga. 

Kök
Vitt kök med både skåp och lådor. Överskåp med belysning under. Grå bänkskiva, vitt kakel som stänkskydd och två hoar. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfria maskiner och kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, induktionshäll och ugn, inbyggd mickro i arbetshöjd samt spisfläkt. Generöst med arbetsytor och förvaring. Köket har gått om plats för en matgrupp. 

Vardagsrum
Kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till en stor balkong i söder mot den lokala gatan.

Sovrum
 Sovrum med inbyggd garderobsrad.  

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinker på golvet. Dusch med glasade duschväggar. Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över samt belysning. Vit arbetsbänk, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.  

Övrigt
Genomgående är det ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita golvsocklar. Fönsterbänkar av sten. 2.50 meter i takhöjd. Obs! Bilderna är tagna i en visningslägenhet.

 

Förening

Föreningen består av fyra hus med fem trapphus och ett miljöhus för sopsortering på den gemensamma innergården. Totalt är det 139 lägenheter med 1-4 rok. I entréplan i varje hus finns förråd för cyklar och barnvagnar samt postfack. På vinden har varje lägenhet ett eget förråd. 80 p-platser i ett gemensamt garage har föreningen för uthyrning, 919 kr/mån. Föreningen har också en lokal om 48 kvm i entréplan för uthyrning. Trevlig innergård för gemenskap bl a en lekplats. Föreningen ligger mitt i porslinskvarteren intill Blå Blomparken.

 

Område

Det framväxande bostadsområdet i Porslinskvarteren i Gustavsberg har en charm som inte undgår någon. Här sammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden och kulturkvarter. Den mysiga båthamnen, Gustavsbergs centrum, samt rekreationsområden gör vardagarna genuint trevliga här. Här, i en underbart ljus bostad med en stor balkong i områdets högsta hus, blir livet enkelt. Upplev en välplanerad bostad med härliga ljusinsläpp, med ett lugnt läge mot Blå Blomparken som är under uppförande.

Interiör
Med hög och stilren invändig standard går det att skapa ett personligt och prydligt hem i denna yteffektiva bostad. Via den trevliga hallen med gott om förvaring i den rymliga garderobsraden leder ljuset in till den öppna planlösningen som gör det lätt att möblera. Här finns plats för soffhörna och matbord. Sovrum med garderober. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare kommer badrummet utrustat med, samt stilrent kakel i vitt och klinker i grått. Vit kommod med lådor, handfat och spegel.

Med mera
Föreningen har en stor och påkostad innergård med gott om plats för gemenskap. Intill bostäderna byggs Blå Blomparken, som kommer bli områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn med båtplatser och i området finns affärer, förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm. I Gustavsberg och Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer finns här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis finns här, för att vara nämna några möjliga aktiviteter. Storstaden Stockholm är inte långt bort den heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till City.

 

Planritningar