hs  hsx6225

Om bostaden

Yteffektivt radhus i 1 plan med inredd vind, smarta och smakfulla materialval. Kök med extra takhöjd i ett öppet samband med vardagsrummet. Två stora terrasser som ger möjlighet till sol hela dagen. Carport och förråd vid huset.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Fakta

Utgångspris 5 895 000 kr eller bud Adress Segelvägen 2 Område Seglarbyn Lägenhetsnummer 13-1001
Antal rum 5 rum och kök Månadsavgift 3993 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Förråd vid huset Hiss Nej Byggår 2017
Boyta 97 kvm Andelstal 7.69231 % Driftkostnad 3478 kr, varav hushållsel 1.800 kr/mån, uppvärmning 612 kr/mån, vatten/avlopp 408 kr/mån, försäkring 359 kr/mån och TV, bredband, telefoni (Telia) 299 kr/mån. Övrigt är Kabel-tv och bredband från Telia (obligatorisk kostnad). Avgift för VA stäms av årligen och avräkning görs efter faktisk förbrukning. Tv/data 299 kr för tv och internet via Telia (obligatoriskt).

Beskrivning

Område

Gavelradhus i ett plan med loft, totalt 112 kvm varav 97 kvm boyta med en arkitektonisk anknytning till Gustavsbergs fabrikshistoria med ett formspråk lånat från porslinsfabrikens byggnader med sågtandstak. Huset ligger centralt i Gustavsbergs hamnområde med sjöutsikt över hamnen och dess båtar. 

Entrésidan välkomnar till en trädäckad uteplats i söder. Egen carport med mindre "vind" för extra förvaring (oinredd). I hall har man gott om förvaring bakom skjutdörrarna och en extra inbyggd garderob. Rejäl klinkeryta vid entrén, parkettgolv i resten av hallen, tapetserade väggar. I anslutning till hallen finns ett mindre sovrum med stor inbyggd skjutgarderob. Badrummet är helkaklat i vitt med klinkergolv i grått. Här finns även tvättmaskin med torktumlare, wc, tvättställ på kommod, dusch med frostade väggar och takdusch. Från hallen kommer man i köket som är husets hjärta med en takhöjd som följer taklutningen upp till nock. Centralt i köket finns köksön med plats för uppdukning av buffé eller barhäng. Köket har lyxigt utrustat med ljusa stenskivor och serveringsskåp. Mellan kök och vardagsrum går den sk "lejdaren" trappan i ek upp till övre plan. Under trappan finns klädkammare/förråd intill detta utrymme ligger master bedroom som också har direkt access till terrassen och sjöutsikt mot viken. Vardagsrummet ligger i ett öppet samband med köket och har också stora glasade dörrar ut mot terrassen med morgon- och kvällssol. Master bedroom har en stor walk-in-closet och direkt access till terrassen och sjöutsikt mot viken. Terrassen mot vattnet har en stor fin pergola med öppningsbart tak och gardiner åt alla håll.

Loftet är genomgående längs med husets långsida och har snedtak. Lejdaren till övre plan är något brantare än en trappa. Här uppe finns allrum/arbetsplats med spaljé ner mot köket. Övre plan är också utrustat med två sovrum också de med snedtak, varav ett med förråd. Wc med handfat på kommod och dusch med snedtak.  

I naturen nära havet och på landet men ändå så nära stan, det är att bo perfekt. Här i Gustavsberg erbjuds trevliga promenadstråk, många restauranger samt havs- och skogsaktiviteter. Centrum, vårdcentral och bra kommunikationer samt förskola och skolor finns i närområdet, allt för att underlätta vardagen. Detta är helt enkelt ett drömboende!  

 

Brf Seglarby

Föreningen består av 13 stycken lika stora radhus med två uteplatser till varje hus samt förråd och carport vid huset. Seglarbyn består totalt av 31 stycken lika stora radhus, varav 13 stycken är bostadsrätter och övriga är äganderätter. Tillsammans har man en samfällighet för skötsel av gemensamma ytor mm. Vid infarten till området finns det gäst-parkering.

 

Interiör

Interiör/Entréplan

Kök
Grå köksluckor från Vedum, bänkskiva av ljus sten med infälld ho och glasskiva som stänkskydd. Rostfri kyl och frys, spis med induktionshäll och diskret fläkt under överskåp. Inbyggd ugn under spishäll och mikro i arbetshöjd. Diskmaskin med integrerad kökslucka. Köksmaskinerna är från Elecrolux. Köksö med extra arbetsplats och förvaring (parkett under köksö). Serveringsskåp med jalusiluckor vid matplatsen. Extra högt i tak och ljusramp med tre spotlights. Tapetserade väggar i ljust hundtandsmönster. Gavelfönster i öster och glasade skjutdörrar ut mot terrass i söder med sol hela dagen. 

Vardagsrum
Kök och vardagsrum i öppen planlösning med samma ljusa tapet som i kök. Vardagsrummet har stort glasparti med skjutdörrar ut till pergola och terrass med morgon- och kvällssol. Här ser man Farstaviken och dess båtar. 

Badrum
Stora vita blanka kakelplattor på väggarna och ljusgrått klinker på golvet med golvvärme. Spotlights i taket. Tvättställ på vit kommod med två lådor samt spegelskåp med belysning. Dusch med glasade, frostade duschväggar och takdusch med handdusch. Ny tvättmaskin och torktumlare från Cylinda, vit arbetsbänk med tre vägghängda skåp över. Flera eluttag ovan bänk. 

Sovrum 1
Stor skjutgarderob längs ena väggen. Tapetserade väggar i jordfärger. Plats för säng. Fönster mot entrésidan. 

Master bedroom, sovrum 2
Plats för dubbelsäng. Målade väggar i olivgrönt. Ingång till walk-in-closet. Glasad balkongdörr med utgång till terrass med morgon- och kvällssol och vy ner mot hamnen och båtarna.  

Klädkammare / Walk- in- closet
Stort tapetserad klädkammare med ingång från master bedroom med förvaring också under trapp. 

Interiör/Övre plan
Lejdare i ek till övre plan. 

Hall
Tre högt sittande fönster i väster. Elementskydd och väggfasta hyllor i ek och hundtandstapet som i kök och vardagsrum. 

Allrum
Öppet mot övre hallen och ner mot kök med spalje som avskiljare. Samma tapet som hall och nedervåning. Här är plats för säng och skrivbord eller mindre Tv-hörna. 

Sovrum 3
Charmigt snedtak och fönster i väster. Tapetserade väggar och takmålning. Plats för säng, skrivbord och garderob. 

Sovrum 4
Snedtak, dörr in till förråd/klädkammare samt fönster i två väderstreck varav ett med fin sjöutsikt. Likaså här plats för säng och skrivbord. Vitmålade väggar i sovrum och klädkammare. 

WC/Dusch  
Större vita blanka kakelplattor på väggarna och ljusgrått klinker på golv. Spotlights i taket. Tvättställ på vit kommod med spegelskåp. Vägghängd wc samt handdusch med snedtak. 

Övrigt
Genomgående ekparkett med vita målade socklar där det inte är klinker. Vita innerdörrar med ram. Sammanhängande tapet i öppna ytor, separat tapet i sovrum 1 och 3 och walk-in-closet. Målade väggar i master bedroom och sovrum 4 med klädkammare. Golvvärme i hela bottenvåningen, radiatorer på övervåningen. Aluminiumpergola/uterum från Pergola.se i anslutning till vardagsrummet. Pergolan har motordrivet skjutbart tak, inbyggd belysning i fler färger, infravärmare och motordrivna sidomarkiser och kan även glasas in i efterhand (inglasning är bygglovspliktigt).  

 

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 888.385 kr.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste årsredovisningen 2022. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

 

Planritningar