Vitt kök
Budgivning pågår

Om bostaden

Välplanerad 2:a med högt soligt gavelläge. Fullt utrustat kök i vitt som ligger i ett öppet samband med vardagsrummet. Stor balkong i söder med plats för utemöbel och strålande utsikt högt över trädtopparna. Centralt läge i Porslinskvarteren.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 2 450 000 kr eller bud Adress Edla Sofias gata 14, 7tr Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer 1074
Antal rum 2 rum med kök Månadsavgift 3 397 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Vindsförråd, gemensamt cykel och barnvagnsförråd. Hiss Ja, huset har två lika stora hissar. Byggår 2018
Boarea 54 Kvm Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, IP-telefoni och Bredband Andelstal 0.7033 % Driftkostnad 300 kr, Kostnaden för hushållsel är beräknad. Både varm- och kallvatten ingår i avgiften. Tv/data Com hem

Bud: 2 350 000 kr

  • Budgivare 1 – 2 350 000 kr – 2019-06-24 19:25

Beskrivning

Område

Det framväxande bostadsområdet i Porslinskvarteren i Gustavsberg har en charm som inte undgår någon. Här sammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden och kulturkvarter. Den mysiga båthamnen, Gustavsbergs centrum, samt rekreationsområden gör vardagarna genuint trevliga här. Här, i en underbart ljus bostad med en stor balkong i områdets högsta hus, blir livet enkelt. 

Interiör
Med hög och stilren invändig standard går det att skapa ett personligt och prydligt hem i denna välplanerade bostad. Via den trevliga hallen med garderobsrad med skjutdörrar leder ljuset in till den öppna planlösningen som är lätt att möblera. Här finns plats för både soffhörna och matbord. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare kommer badrummet utrustat med, samt stilrent kakel i vitt och klinker i grått. Vit kommod med lådor, handfat och spegel.

Med mera
Föreningen har en stor och påkostad innergård med gott om plats för gemenskap. Intill bostäderna byggs Blå Blomparken, som kommer bli områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn med båtplatser och i området finns affärer, förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm. I Gustavsberg och Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer finns här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis finns här, för att vara nämna några möjliga aktiviteter. Storstaden Stockholm är inte långt bort den heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till City.

 

Bostadsrättsföreningen

Föreningen består av fyra hus med fem trapphus och ett miljöhus för sopsortering på den gemensamma innergården. Totalt är det 139 lägenheter med 1-4 rok. I entréplan i varje hus finns förråd för cyklar och barnvagnar samt postfack. På vinden har varje lägenhet ett eget förråd. 80 p-platser i ett gemensamt garage har föreningen för uthyrning, 919 kr/mån. Föreningen har också en lokal om 48 kvm i entréplan för uthyrning. Trevlig innergård för gemenskap bl a en lekplats. Föreningen ligger mitt i porslinskvarteren intill Blå Blomparken.

 

Interiör

Hall
Fyrkantig hall med plats för ytterkläder och skor samt garderobsrad med skjutdörrar. Säkerhetsdörr med tittöga. 

Kök
Vitt kök med både skåp och lådor. Överskåp med belysning under. Grå bänkskiva, vitt kakel som stänkskydd och två hoar. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfria maskiner och kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, induktionshäll och ugn, inbyggd mickro i arbetshöjd samt spisfläkt. Generöst med arbetsytor och förvaring. Köket har gått om plats för en matgrupp. 

Vardagsrum
Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning med fönster i två väderstreck och rymlig balkong med ett perfekt söderläge.

Master bedroom
Rymligt sovrum med inbyggd garderobsrad med vita skjutdörrar.  

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinker på golvet. Dusch med glasade duschväggar. Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över samt belysning. Vit arbetsbänk, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.  

Övrigt
Genomgående är det ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita golvsocklar. Fönsterbänkar av sten. 2.50 meter i takhöjd. Obs! Bilderna är tagna i en visningslägenhet.

 

Planritningar