937A8031

Om bostaden

På promenadavstånd från det charmiga hamnområdet i Gustavsberg ligger denna yteffektiva och välplanerade 4:a med snygga materialval och 2 balkonger. Detta är ett av områdets bästa gavellägen i väster mot den nya Blå Blom Parken. Stora fönster, öppen planlösning och rymliga ytor. Porslinskvarteren i Gustavsberg är det ultimata nybygget i charmiga kvarter som osar av kultur och historia i nära samklang med naturen runt omkring.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Fakta

Utgångspris 3 850 000 kr eller bud Adress Wilhelm Kåges gata 9, 3tr Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer 11-1204
Antal rum 4 rum och kök Månadsavgift 5 234 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Vindsförråd Hiss Ja Byggår 2018
Boyta 97 kvm Ingår i avgift Värme, kallvatten, Com Hem och bredband Andelstal 0.01310 % Driftkostnad 1000 kr, total driftskostnad för 5 personer som fördelas på el 475 kr/mån, varmvatten 200 kr/mån samt försäkring 325 kr/mån. Tv/data Com hem

Beskrivning

Interiör

Hall
Rymlig hall med plats för ytterkläder och skor. Två garderober varav ett städskåp och säkerhetsdörr med tittöga.

Kök
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från stilsäkra Ballingslöv. Överskåp med spotlights under. Grå bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd samt underlimmad diskho. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och mikro i arbetshöjd, induktionshäll med spisfläkt över, samtliga maskiner är rostfria. Generöst med arbetsytor och förvaring. 

Vardagsrum
Vardagsrum och kök i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från fem fönster, gavelläge med utsikt mot parken. Utgång till en av de två balkongerna.

Sovrum 1
Sovrum med fönster in mot gården.

Sovrum 2
Sovrum med klädkammare och utgång till balkong mot innergården. 

Sovrum 3
Rymligt sovrum med fyra garderober och två fönster mot Wilhelm Kåges gata. 

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg (plats för badkar finns). Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över samt belysning. Vit arbetsbänk med vita skåp över, tvättmaskin och torktumlare under. 

Gäst-wc
Med vitt kakel och ljusgrå klinker på golvet, handfat med spegel över och wc. 

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. Fönsterbänkar av sten. 2.50 meter i takhöjd. 

 

Förening

Bostadsrättsföreningen består av en fristående huskropp med fem trapphus i fyra våningar. Totalt är det 111 lägenheter fördelat på 1 till 4 rok med fransk balkong, balkong eller terrass. På vinden finns ett förråd till varje lägenhet samt varmbonat förråd för barnvagnar. Tillsammans med Brf Sailor i Gustavsberg har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulebana, uteplatser och plats för cyklar. På gården finns två mindre hus med trappa och hiss ner till det varmbonade garaget, kostnad för hyra av parkeringsplats är 750 kr/mån och  platser finns. I samma byggnad som nedgången till garaget finns stort cykelförråd i gårdsplan.

 

Område

Med mera
Det framväxande bostadsområdet i Porslinskvarteren har en charm som inte undgår någon. Här sammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden. I närområdet finns det mesta från Gustavsbergs hamn med båtplatser till Café Delselius i Tornhuset där du handlar det nybakade brödet till lördagens morgonkaffe. Runt husknuten finns även restaurangliv och affärer bla. Deliverkstan och Hemköp. Allt som hör vardagen till så som förskolor och skolor, vårdcentral och gym samt mycket bra kommunikationer i form av bussar mot bland annat Slussen/Centralen gör livet här enkelt. Vad mer kan önskas? I Gustavsberg och Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med museum, konsthallar och ateljéer finns här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis finns här, för att vara nämna några möjliga aktiviteter. Storstaden Stockholm är inte långt bort den heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till city.        

 

 

Planritningar