0526

Om bostaden

Mycket välplanerad och fräsch 4:a med smakfulla materialval. Kök, matplats och vardagsrum öppet samband. Rymligt vardagsrum med öppen spis. Tre sovrum, snyggt badrum och hall med klädkammare. Rymlig inglasad balkong med sen eftermiddagssol och lugnt läge mot innergård. Välskött innergård med bouleplan, grillplats och lekyta.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • 11 Jun
    14:30 - 15:30

Fakta

Utgångspris 4 450 000 kr eller bud Adress Blå Blomvägen 2A, 3tr Område Charlottendal Lägenhetsnummer 00131
Antal rum 4 Månadsavgift 5347 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd I länga på gården Hiss Ja Byggår 2005
Boyta 85.5 kvm Ingår i avgift Värme, sophämtning, kall- och varmvatten och kabel-tv. Andelstal 2.090200 % Driftkostnad 979 kr Tv/data Kabel-TV

Beskrivning

Område

Trivsamma och populära Charlottendal i Gustavsberg behöver väl knappast någon närmare introduktion. För den oinvigde kan vi dock berätta att denna lilla Värmdöpärla är perfekt belägen nära både Slussen (endast 20 min med buss) och skärgården. Charlottendal ligger granne med Värmdö marknad med ett generöst utbud av butiker, gym och restauranger. I närområdet finns det vackra promenadstråk och kvällsdopp kan tas i Kvarnsjön.

På promenadavstånd ligger Porslinskvarteren och Gustavsbergs hamnområdet med möjlighet att ha en båt eller om man hellre önskar hyra båt genom Skipperi. Här i hamnen finns också restauranger, affärer och vårdcentral. I Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer som ligger här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis, för att vara nämna några möjliga aktiviteter.

Storstaden Stockholm är inte långt bort den heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till City. 

 

Bostadsrättsföreningen

Föreningen består av 5 flerfamiljshus i tre plan med hiss, 65 lägenheter som samtliga är bostadsrätter byggda av JM 2004-2005. Föreningen ingår i en större gemensamhetsanläggning i området (avgiften till samfälligheten ingår i månadsavgiften). Gemensamma anläggningar inom området sköts av samfällighetsförening. I föreningen ingår drift och skötsel av vägar, gångbanor, belysning, kabeltevenät, gästparkeringar, lekplats och naturmark inom kvarteret. Mellan husen är det trevliga gårdar med planteringar, grillplats och bouleplan och som noggrant tas om hand. I området finns också en gemensam lekplats.. På varje gård ligger ett hus med gemensamt förråd, cykelrum, soprum och ett separat förråd till varje lägenhet. Vid infarten till området finns 65 parkeringsplatser (utan kö) att hyra genom föreningen samt gästplatser.

 

Interiör

Hall
Hall med klinker på golvet och vita väggar. Plats för ytterkläder och stor klädkammare. 

Kök
Vitt kök med släta vita luckor och lådor. Massiv bänkskiva med två hoar och ljust grön glasmosaik som stänkskydd. Köket är maskinellt utrustat med kyl och frys, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och keramikhäll med spisfläkt över. Från köket är det utgång till den rymliga (9kvm) inglasade balkongen med ett lugnt läge mot gården och sol från sen eftermiddag.

Vardagsrum/matplats
Vardagsrum, matplats och kök ligger i ett öppet samband med generösa ytor. Matplats med plats för 4-6 personer. Matplats och vardagsrum går rakt igenom lägenheten med fönster i två väderstreck. Vardagsrummet har braskamin och stora fönster som ger en härlig rymd åt rummet. 

Sovrum/arbetsrum
Sovrum/arbetsrum med vita väggar och fönster mot skogen.

Sovrum
Sovrum med vita väggar och rosa fondvägg samt en garderob och fönster mot skogen.

Master bedroom
Sovrum med vita väggar och ljusblå fondvägg och en rymlig klädkammare. 

Badrum
Ljusblå glasmosaik på väggarna och grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med två glasade väggar. Wc, handfat på kommod med spegel över samt belysning. Arbetsbänk med överskåp samt tvättmaskin och torktumlare under.  

Övrigt
Genomgående är det ekparkett på golven förutom där det är klinker. Målade väggar. Vita innerdörrar med speglar. Persienner i sovrum och vardagsrum. 

 

Indirekt Nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 626 874 kr enligt bostadsrättsföreningens årsredovisning 2022

 

Planritningar