dalkarlsv33-33

Om bostaden

Denna mycket fräscha 2:a ligger i ett 2 våningshus med radhuskaraktär. Bostaden ligger i entréplan på en gavel med uteplats och tillgång till tomt med sol hela dagen. Till varje bostad hör carport med kallförråd samt ett varmbonat förråd vid bostaden, kostnaden ingår i månadsavgiften.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 1 850 000 kr eller bud Adress Dalkarlsvägen 33A, nb Område Djurö By Lägenhetsnummer G38
Antal rum 2 rum och kök Månadsavgift 4 325 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Förråd Hiss Nej Byggår 1985
Boyta 62 kvm Ingår i avgift Värme, vatten, Tv via internet, bredband Telia och carport Andelstal 1.6111 % Driftkostnad 410 kr Tv/data Telia fiber

Beskrivning

Område

På Dalkarlsgärde hittar du denna ljusa och välplanerade 2:a med praktisk planlösning och gott om förvaring. Föreningens låghus i två plan med Bullerby- och radhuskaraktär är byggda runt en stor gård med rabatter, skogsdungar och en stor lekplats för barnen. Området är ett populärt med sitt centrala läge i Djuröby med promenadavstånd till allt som hör vardagen till. Med närhet till affärer, vårdcentral, naturen med vackra strövområden och bad, här finns också förskola, skola och buss som går in mot Slussen. Underbart område för den som vill leva skärgårdsliv nära stan.

Interiör
Denna ljusa och välplanerade 2:a med en praktisk planlösning har hall med en walk in closet, vitt kök med gott om skåp och plats för matbord. Ljust härligt vardagsrum med plats för soffgrupp och utgång till uteplats med ett perfekt solläge. Det finns också möjlighet att öppna upp mellan vardagsrum och kök om man önskar en öppen planlösning. Sovrum  med garderob. Kaklat badrum med klinkergolv, handfat på kommod, dusch och toppmatad tvättmaskin. Vad mer kan önskas?

Med mera
Bostadsrättsföreningen har mycket god ekonomi och är välskött. Gemensam bilfri gård med skogsdungar, planteringar och lekplats för barnen. Samfälligheten har en fin tvättstuga med gemensamhetslokal, carportar med motorvärmare och ett förråd till varje lägenhet. Kostnaden för detta ingår i månadsavgiften. 

 

Bostadsrättsföreningen

Föreningen består av 26 lägenheter som är 2-3 rok i två våningshus. Föreningen ingår i Dalkarlsgärdet samfällighetsförening tillsammans med 21 friköpta radhus. Gemensamt har man tvättstuga, gemensamhetslokal, förråd och carportar med motorvärmare.

Föreningen har god ekonomi och avgiften ingår tilläggsförsäkring för bostadsrättsinnehavaren. Enligt årsredovisningen har föreningen 590 kr/kvm i månadsavgift och 2.842 kr/kvm i lån.

 

Interiör

Hall
Ljus hall med plats för ytterkläder och skor. Garderob och walk in closet.

Kök
Rymligt kök med matplats för 6 personser och fönster mot gården. Köket är maskinellt fullutrustat och har gott om arbetsytor samt förvaring. Vita luckor och lådor, diskbänk med två hoar och vitt kakel som stänkskydd samt bänkskiva av massivt trä. Vit kyl/frys (Elektrolux 2014), vit diskmaskin (Bosch 2014), varmluftsugn (Elektrolux 2014), induktionshäll (Elektrolux 2014) vit spisfläkt. 

Vardagsrum
Vardagsrum med utgång till uteplats och tomt med lugnt och soligt läge. Här är det gott om plats för soffgrupp och matplats. 

Sovrum
Sovrum med två fönster in mot tomten. Garderob. 

Badrum
Helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme. Stor dusch med plats för badkar om så önskas. Wc, handfat på vit kommod med spegel över och belysning. Fönster mot gården. Toppmatad tvättmaskin. 

Entré/Uteplats
Trevlig stenlagd entré med planteringar. Gavelläget ger möjlighet till att gå runt huset till den härlig uteplatsen med lugnt läge och också den med planteringar. Här finns trädäck med markis över och tillgång till tomt. 

Övrigt
Genomgående är lägenheten fräsch. Samtliga rum (utom badrum) är renoverade våren 2014. Samtliga golv är bytta 2014, ek parkett i vardagsrum, vitlaserat plankgolv i kök, klickgolv sovrum + hall. Tapetsering och målning gjordes våren 2014. I badrummet är det ny kommod och Wc från 2018. Markiser över fönster i kök, sovrum och vardagsrum.

 

Planritningar