Hus1

Om bostaden

En mycket fräsch och smakfullt inredd enplansvilla på slät villatomt. Stora härliga sällskapsytor i öppen planlösning. Kök, matplats och vardagsrum i fil. 3-4 sovrum. 2 duschrum och walk in closet. Stort glasparti med skjutdörr ut till det stora trädäcket med grillplats, matplats, loungedel, bubbelbad och plats för solstolar. Påkostat garage med extra stor port. Infart med plats för flera bilar. Fristående förråd och växthus.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 6 895 000 kr eller bud Adress Sörbyvägen 3 Område Djurö by Fastighetsbeteckning DJURÖ 4:588 Byggnadstyp 1 plansvilla
Antal rum 4 rum och kök Upplåtelseform Friköpt - Småhus Uppvärmning Vattenburen golvvärme, frånluftsvärmepump med återvinning. Tomtarea 2141 Kvm Byggår 2014 Kommun Värmdö
Boyta + Biyta 132 kvm + 63 kvm Driftkostnader 4163 kr, per månad. Hushållsel och uppvärmning 25 000 kr/år , vatten/avlopp 6816 kr/år, 300 kr/år samfällighetsavgift, renhållning 5760 kr/år, hemförsäkring 6104 kr/år, bredband/tv 5976 kr/år. Tv/data Öppen fiber indraget i huset

Beskrivning

Område

Sörbyvägen 3 ligger centralt i Djurö by med närhet till det mesta som hör vardagen till. Här promenerar du till förskola, skola, bibliotek, vårdcentral, affär, bussen (35 min till Slussen) och inte minst till den vackra skärgårdsnaturen med naturreservat in på knuten, badklippor eller liten sandstrand på badrocksavstånd. 

Inte att förglömma Djurönäset som är känd kursgård (se länk) med många olika aktiviteter både vinter- och sommartid. Vita Grindarna med bad, minigolf och restaurang samt restaurang Motorverkstaden.

Från Stavsnäs nås Stockholms skärgård med skärgårdsbåt till såsom Sandhamn, Möja och Utö mfl. Djurö ligger vackert mellan skärgårdens alla öar och bara 35 minuter från centrala Stockholm. 

 

 

Tomt

Slät villatomt med stor gräsmatta med gott om plats för lek och spel. Här finns också körsbärsträd, äppelträd (planterat 2022), vinbärsbuskar, jordgubbsland samt ett jätte fint växthus. Insynsskydd och häck mot grannar. Trädgården är också utrustat med dagvattensbrun med pump för att kunna bevattna trädgården under hela sommaren. Grusad infart med plats för flera bilar.

Stort härligt soldäck med utgång från vardagsrummet. Här finns plats för grillhörna, generös matplats och mysig lounge under tak. Allt detta med ett perfekt solläge i söder.

Runt hörnet finns det inbyggda bubbelbadet med sommardusch. 

Vad mer kan önskas?

 

Garage/övriga byggnader

Varmbonat garage som är byggt 2018 med gjuten platta och extra stor garageport. Garaget värms upp genom eget värmesystem med vattenburen golvvärme. Egen varmvattenberedare. 4 m lång arbetsbänk med nedsänk vattenho. Hyllor för förvaring längst hela garagets långsida samt plåtskåp och lådor. Garaget kan med ganska små medel bli ett fristående bostadshus. Detta garage är med säkerhet varje bil/båtmekanikers dröm.

Förråd
15 kvm friggebod med isolerat golv samt uppdelat på två utrymmen. Utdraget tak med plats för extra förvaring. 

Växthus
Växthuset har isolerat golv med reglar, singel, matta och 10 cm tjock frigolit. Ytan är 1,90 x 2,55 nästan 5 kvm. 

 

Interiör

Hall
Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Klinker på golvet med golvvärme och vita målade väggar. 

Kök 
Kök, matplats och vardagsrum ligger i ett öppet samband och är perfekt för socialt umgänge med möjlighet till barhäng. Köket är vitt och u-format med vita släta luckor/lådor och generösa arbetsytor. Grafitgrå bänkskiva och avlångt kakel som stänkskydd. Rostfri diskmaskin, kyl och frys, induktionshäll med frihängd spisfläkt över båda 80 cm breda, inbyggd ugn och mikro. Ett perfekt kök för matlagning i glada vänners lag.

Matplats
Stor härlig matplats mellan kök och vardagsrum med plats för många. 

Vardagsrum
Stort härligt vardagsrum med takhöjd upp till 4 m, stora glaspartier med skjutdörr ut till det mycket generösa trädäcket i söder. Ventilationskanal för braskamin är förberedd i betongplattan i vardagsrummet.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med 2 garderober och fönster i två väderstreck, kan enkelt bli två sovrum.

Sovrum/arbetsrum 2
Sovrum med fönster i norr.

Föräldrasovrum 3
Sovrum med fönster i 3 väderstreck. Vita målade väggar och en fondvägg. Stor walk in closet.

Duschrum
Mellan sovrum 2 och föräldrasovrummet ligger det eleganta duschrummet. Dusch med både takdusch och handdusch samt vikbara glasväggar. Fönster, spotlights och wc. Extra brett porslinshandfat på kommod med 2 stora lådor och dubbelt spegelskåp med belysning och eluttag. Grafitgrått klinkergolv och vita stora kakelplattor på väggarna.

Gäst-wc med dusch
Dusch med svängda glasade duschväggar. Porslinshandfat på svart kommod med 2 lådor, spegel med belysning och eluttag. Fönster och wc. Svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. 

Tvättstuga med groventré
Stor tvättstuga/groventré med gott om förvaring och plats för ytterkläder. Generös arbetsbänk med tvättho. Tvättmaskin och torktumlare. Frånluftsvärmepump. Denna tvättstuga är varje barnfamiljs dröm. 

Övrigt
Genomgående ekparkett där det inte är klinker på golvet med golvvärme och vita målade väggar. Fönsterbänkar av sten. Vita innerdörrar, vita släta innertak med spotlights i gemensamma utrymmen. Takhöjd upp till 4m. 2 vindsluckor med stege till vindsutrymme med möjlighet till extra förvaring. 

 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning VÄRMDÖ DJURÖ GA:7
GA1

 

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 419 000 kr. Mark, totalt värde: 1 238 000 kr. Summavärde: 3 657 000 kr.

Taxeringsår: 2021. Byggår: 2014. Värdeår: 2014

Fastigheten är befriad från fastighetsskatt i 15 år från värdeåret.

 

Planritningar