matb

Om bostaden

Kanonfint hörnläge med extremt fina ljusinsläpp, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Smart lösning med flexrum som blir som ett extra sovrum samt med extra förvaring. Stenlagd uteplats i sydväst läge. Kort promenad till mysiga Gustavsbergs hamn med restauranger, caféer och affärer.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Fakta

Utgångspris 2 450 000 kr Utgångspris Adress Josef Ekbergs gränd 8 Nb Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer 4003
Antal rum 2 rum och kök Månadsavgift 3 397 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Vindsförråd Hiss Ja Byggår 2018, Slutbesiktning juni-oktober 2018
Boarea 54 Kvm Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, IP-telefoni och bredband Andelstal 0.703300 % Driftkostnad 325 kr, Både varm- och kallvatten ingår i avgiften. Då inget bott o lägenheten så är driftkostnaden för hushållsel uppskattade och kan förändras beroende på hur många som bor i hushållet. Försäkring tillkommer. Tv/data Com hem, basutbud

Beskrivning

Interiör

Hall
Välkomnande hall med garderob, städskåp, säkerhetsdörr med tittöga.

Vardagsrum
Öppen planlösning mot kök med härliga ljusinsläpp från tre fönster, bra flexlösning med ett flexrum som blir ett extra sovrum och med bra förvaring. Väggen flyttas elektriskt med hjälp av en knapptryckning, inbyggd ledbelysning. Plats för soffgrupp, På den rörliga väggens utsida finns det möjlighet att montera en tv. 

Kök
Fint vitt kök med plats för matbord, laminatbänkskiva, induktionshäll, varmluftsugn, kombinerad k/f, integrerad diskmaskin, stående kakel ovan bänkskiva. inbyggd mikrovågsugn. 

Sovrum
Ljust fint sovrum med en skjutdörrsgarderob, linneskåp, utgång till egen uteplats i sydvästläge. 

Wc/dusch
Grå klinkergolv, vitt kakel på väggarna, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vit kommod, dusch med 2st raka vikbara duschväggar. Ett fönster.

Övrigt
Fin stenlagd uteplats i sydvästläge (ca 15-17 kvm), Fönsterbänkar i natursten, genomgående ekparkett, vitmålade tak och väggar. Takhöjd upp till 2.50m. Bilderna kommer från en annan visningslägenhet.


 

 

Förening

Föreningen består av fyra hus med fem trapphus och ett miljöhus för sopsortering på den gemensamma innergården. Totalt är det 139 lägenheter med 1-4 rok. I entréplan i varje hus finns förråd för cyklar och barnvagnar samt postfack. På vinden har varje lägenhet ett eget förråd. 80 p-platser i ett gemensamt garage har föreningen för uthyrning, 919 kr/mån. Föreningen har också en lokal om 48 kvm i entréplan för uthyrning. Trevlig innergård för gemenskap bl a en lekplats. Föreningen ligger mitt i porslinskvarteren intill Blå Blomparken.

 

Område

Det framväxande bostadsområdet i Porslinskvarteren i Gustavsberg har en charm som inte undgår någon. Här sammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden och kulturkvarter. Den mysiga båthamnen, Gustavsbergs centrum, samt rekreationsområden gör vardagarna genuint trevliga här. Upplev en välplanerad bostad med härliga ljusinsläpp, med ett lugnt läge nära Blå Blomparken som är under uppförande.

Med mera
Föreningen har en stor och påkostad innergård med gott om plats för gemenskap. Intill bostäderna byggs Blå Blomparken, som kommer bli områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn med båtplatser och i området finns affärer, förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm. I Gustavsberg och Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med konsthallar och ateljéer finns här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis finns här, för att vara nämna några möjliga aktiviteter. Storstaden Stockholm är inte långt bort den heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till City.

 

Övrigt

Förening tar ut en överlåtelseavgift för övergång av bostadsrätten, med ett belopp som maximalt får uppgå till 2,5% av prisbasbeloppet. Överlåtelseavgiften betalas av köparen.
För arbete vid pantsättning av bostadsrätt får pantsättningsavgift tas ut med belopp som maximalt får uppgå till 1% av prisbasbeloppet, pantsättningsavgiften betalas av pantsättaren. I kabel-tv ingår grundutbud.
Närhet till trevliga Gustavsbergs hamn med affärer, caféer ,apotek, gym och restauranger.

 

Planritningar