937A5672

Om bostaden

Välplanerad tvåplansvilla i öppen planlösning med stora sällskapsytor och flexibel planlösning med möjlighet till 4-5 sovrum. Huset har ett mycket bra läge i området, i slutet av återvändsgata och solmässigt på "rätt" sida av gatan.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Fakta

Utgångspris 8 195 000 kr eller bud Adress Palmqvists väg 17 Område Farsta Slottsvik Fastighetsbeteckning GUSTAVSBERG 1:326 Byggnadstyp 2 plans villa
Antal rum 6 rum och kök Upplåtelseform Friköpt - Småhus Uppvärmning Frånluftsvärmepump för vattenburen golvvärme i entréplan samt vattenburna radiatorer på övre plan. Tomtarea 722 Kvm Byggår 2007 Kommun Värmdö
Boyta + Biyta 176 kvm + 27 kvm Driftkostnader 4209 kr, per månad. Varav el 2.500 kr/mån, vatten 472 kr/mån, renhållning 77 kr/mån, samfällighetsavgift 500 kr/mån, sotning 31 kr/mån samt försäkring 620 kr/mån. Tv/data Kabel-tv med multimediauttag. Comhem. Fiber finns i området men är inte indraget i huset.

Beskrivning

Område

Trivsamma och superpopulära Farsta Slottsvik i Gustavsberg behöver väl knappast någon närmare introduktion. För den oinvigde kan vi dock berätta att denna lilla Värmdöpärla är perfekt belägen nära både Slussen (endast 25 min med buss) och skärgården, och mycket uppskattad bland annat för sitt pittoreska hamnområde med möjlighet till båtplats, närheten till natur med vackra strövområden såsom Tjustviksslingan och inte minst den goda servicen. Också perfekt beläget “nära allt” och på en lugn kvartersgata in till den vackra naturen ligger denna välplanerade villa i två plan med fristående garage/förråd. Slät trädgårdstomt med stort soldäck mot allmänning i söder. 

På promenadavstånd ligger de anrika porslinskvarteren och centrala Gustavsberg med det mesta en modern familj kan behöva – förskolor och skolor, vårdcentral och apotek. I Gustavsbergs centrum finner du – förutom den pittoreska småbåtshamnen med sin hamnpromenad – såväl snabbköp som restauranger och simhall. I närområdet ligger köpcentrumet Värmdö Marknad med Coop Forum, Mio, Plantagen, en Thai-restaurang och bussar som tar dig till Slussen på cirka 20-25 minuter. Ett par kilometer bort kan du besöka Värmdö Köpcentrum med över 80 olika butiker och företag. 

 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:61
fnr_010519003

Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:42
fnr_010519004

Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:14
fnr_010495836

Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:13
fnr_010495835

Gemensamhetsanläggning Värmdö GUSTAVSBERG GA:12
fnr_010495834

 

Interiör

Entréplan

Hall
Rymlig och välkomnande hall med inbyggd garderob och plats för ytterkläder. Klinker på golvet med golvvärme och målade väggar.

Kök 
Vitt kök från Vedum med vita släta luckor och lådor samt köksö med extra förvaring och möjlighet till barhäng. Massiva bänkskivor av trä och ljusgrön mosaik som stänkskydd. Rostfri kyl och frys (2017), ugn och mikro inbyggda i arbetshöjd. Keramikhäll med frihängd spisfläkt. Diskmaskin med integrerad kökslucka. 

Matplats
Kök och matplats i ett öppet samband. Stor härlig matplats med plats för många och med stora fönster mot terrass och trädgård. 

Vardagsrum
Det generösa vardagsrummet ligger ett par trappsteg ner från matplats och kök men i ett gemensamt öppet samband. Här är det utgång till den väl tilltagna terrassen med plats både för matgrupp, grillplats och soldäck allt med ett lugnt läge mot naturmark och allmänning. De stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden ger rummet ett härligt ljus som sprider sig vidare till kök och matplats. Självklart finns också en braskamin för extra mys och värme under mörka vinterkvällar. 

Sovrum/Gästrum
Målade väggar, ekparkett, garderob och fönster mot gatan.

Duschrum
Vita stora kakelplattor på väggarna och beigt klinkergolv med golvvärme. Handfat med spegel över och dusch med glasade duschväggar samt wc. 

Grovtvättstuga
Groventré med plats för ytterkläder. Vita målade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Vit lång arbetsbänk med ho och vita skåp över. Tvättmaskin och torktumlare. Centraldammsugare och torkskåp (ur funktion) plats för att hänga tvätt i.   

Plan 1

Allrum 
Stort härligt allrum med fönster i två väderstreck. Här är det gott om utrymma för soffgrupp och tv samt arbetsplats. Det finns också möjlighet till fler sovrum. Se alternativ planlösning.

Master bedroom 
Stort härligt sovrum med stora fönster mot gatan och en generös walk in closet.

Sovrum 
Rymligt rum med fönster mot naturen. Här är det plats för säng, arbetsplats och två garderober.

Sovrum 
Rymligt rum med fönster mot naturen. Här är det plats för säng, arbetsplats och en garderob.

Badrum
Vita stora kakelplattor på väggarna och svart klinkergolv med golvvärme. Dubbla vita runda handfat av porslin på dubbel kommod med lådor. Stor inkaklad spegel med belysning. Hörnbadkar med bubbel. Dusch med glasad duschvägg. Handdukstork samt WC.

Övrigt
Genomgående ekparkett på golven där det inte är klinker. Målade väggar och generöst med spotlights som är dimrade. Snygga stenskivor som fönsterbänkar. Vita släta innerdörrar. 

 

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 3 392 000 kr. Mark, värde: 1 883 000 kr. Summa värde: 5 275 000 kr.

Taxeringsår: 2018. Byggår: 2007. Värdeår: 2007.

 

Planritningar