Högt och fritt läge

Om bostaden

Fräsch villa med påkostade materialval. Flexibel planlösning med möjlighet till 3-5 sovrum. Kök, matplats och vardagsrum i ett öppet samband, stora fönsterpartier och utgång till två terrasser varav en i sydväst. Trädgårdstomt med stenlagd entré och p-plats för två bilar, garage samt två förråd. Allt med ett mycket bra läge i slutet av en återvändsgata och har du tur kan du få se den vackra solnedgången och dess färgrika himlaspel.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • 31 mar
    13:00 - 14:00

Fakta

Utgångspris 6 995 000 kr Eller bud Adress Hålluddsstigen 43 Område Gustavsberg Fastighetsbeteckning TJUSTVIK 1:26 Byggnadstyp Tvåplanshus
Antal rum 6 rum och kök Upplåtelseform Friköpt - Småhus Uppvärmning Bergvärme Tomtarea 868 Kvm Byggår 2010 Kommun Värmdö
Boarea 160 Kvm Driftkostnader 3482 kr, I samfällighetsavgiften ingår bredband, tv (grundutbud) och IP-telefoni , sophämtning, vägförening och underhåll/skötsel av gemensamma markområden. Tv/data Com hem

Beskrivning

Område

Gallerivilla högt upp i området med milsvid utsikt och viss vy över Baggensfjärden. Lugnt läge utan direkt insyn, på återvändsgata. Huset är mycket fräscht med smakfulla och påkostade materialval samt energisnål bergvärme. Allt i ett mycket naturskönt och barnvänligt område med minimal biltrafik.

Här är inte bara planlösning och varje rum genomtänkt, här är hela huset sammanhängande designat och genomfört: materialval, färg och form är den röda tråden som binder ihop hemmet. Här är det enkelt att umgås på generösa och luftiga sällskapsytor med trivsam utsikt mot omgivningarna. Funktionellt kök med gott om både förvaring och arbetsplats, i öppen planlösning mot matplats och sällskapsdelen. Genomgående för hemmet är de vackra valnötsgolven och svarta skiffergolvet i entrén samt det många fönstren som ger ett härligt ljusinsläpp. 

På övre plan finns förutom två ljusa och praktiska sovrum även allrummet som går att göra om till ytterligare ett sovrum. Villan har två duschrum varav ett med bastu, en tvättstuga samt groventré - allt för att både vardag och fest ska vara enkel! Härligt soldäck i sydväst med milsvidutsikt för härliga sommardagar och kanske en grillfest på kvällen. 

I detta område är det nära till vatten, vackra gång- och löpspår som går längsmed och runt stränderna samt till lantlig natur såsom hästhagar och skog, bara 20 minuter från stadens puls. Den välrenommerade konsthallen Artipelag med restauranger ligger ett stenkast bort. Från Gustavsberg är det nära till precis allt, köpcentrum, restauranger, cafeer och Stockholms city. Här finns denna riktiga drömmvilla, med perfekt planlösning och stilrena design som gör det enkelt att sätta en egen prägel på hemmet.  

 

Övrigt

Mycket välskött trädgårdstomt med stenlagd entré

och bilplats med plats för två bilar. Staket mot gatan och häck mot granne. Stor terrass med trädäck i söder med utgång från vardagsrum och atelje/hall. Terrassen är det markis över och utsikt över trädtopparna och viss havsvy. Stenlagd terrass på entrésidan med utgång från matplats och kök. Två förråd på vardera sida om huset varav ett förråd är ihopbyggt med garaget. 

 

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 2 065 000 kr. Mark, värde: 1 970 000 kr. Summavärde: 4 035 000 kr

Taxeringsår: 2015
Byggår: 2010. Värdeår: 2010

 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Värmdö TJUSTVIK GA:3
fnr_010520127

Gemensamhetsanläggning Värmdö TJUSTVIK GA:4
fnr_010522663

 

Interiör

Entréplan

Hall
Rymlig hall som går genom hela huset med dubbel takhöjd, takfönster och utgång till terrass. Fondvägg med vit råspont, övriga väggar är vitmålade och svart skiffer på golvet med golvvärme. Extra stor garderob med glasade skjutdörrar och smart inredning med plats för ytterkläder och skor. Rak ektrappa med stålräcke till övre plan.

Kök 
Vitt kök (Vedum) med vita släta luckor med push funktion och lådor som är snyggt inredda med träfack samt aluminiumdetaljer. Överskåp med spotlights under. Svart elegant bänkskiva av granit med två lika stora nedfällda hoar med snygg blandare i svart/krom (Gustavsberg) och fönster över samt vitt kakel som stänkskydd. Köket är fullutrustat med rostfri kyl och frys (Siemens) samt vinkyl (Miele) med två temperaturzoner. Svart varmluftsugn och mikro (Siemens) inbyggda i arbetshöjd, induktionshäll (Siemens) med fläkt över. Arbetsbänk och barbänk mot hall, också de i svart granit. Generöst med lådor under arbetsbänken. Köket ligger i ett öppet samband med matplats och vardagsrum. Under trappan till övre plan finns ett stort skafferi med gott om förvaring.

Matplats
Stor härlig matplats med plats för många och med utgång till uteplats. Matplatsen ligger i vinkel mellan kök och vardagsrum.

Vardagsrum
Vardagsrum med stora sällskapsutrymmen, fönsterpartier från golv till tak med utgång till stor terrass i sydväst. Allt med högt soligt läge och sjöglimt mot Baggensfjärden. Givetvis finns också en braskamin i vardagsrummet.

Bibliotek/gästrum
Dubbla glasade dörrar in till bibliotek/gästrum med fönster i sydväst mot terrass.

Duschrum
Stora vita kakelplattor på väggarna och grafitgrått klinkergolv med golvvärme. Stor takdusch (Gustavsberg) med handdusch och glasad duschvägg. Wc, handfat på kommod i valnöt (Vedum) med två lådor och blandare (Gustavsberg), spegel med belysning och eluttag.  

Tvättstuga/groventré
Vita målade väggar och helkaklat grafitgrått klinkergolv med golvvärme. Arbetsbänk av massiv valnöt, nedfälld rund ho med blandare svart/krom (Gustavsberg). Vita överskåp och två högskåp i valnöt. Svart tvättmaskin 8 kg och svart torktumlare 8 kg (Bosch). Här är det också plats för centraldammsugaren och bergvärmen.

Övre plan

Sovrum 
Vita målade väggar och fönster mot gatan.

Sovrum 
Vita målade väggar och fönster i sydväst med magisk utsikt över trädtopparna och fjärden.

Föräldrasovrum 
Vita målade väggar och fönster i sydväst med magisk utsikt över trädtopparna och fjärden. Stor inbyggd garderob som är smart inredd och med skjutdörrar. 

Allrum 
Vita målade väggar och två högt sittande fönster. Detta mindre allrum kan lätt bli ett sovrum/arbetsrum till. 

Duschrum
Stora vita kakelplattor på väggarna och grafitgrått klinkergolv med golvvärme. Två fönster varav ett i bastun. Stor takdusch (Gustavsberg) med handdusch och glasad duschvägg. Wc, handfat på kommod i valnöt (Vedum) med två lådor samt högskåp och blandare (Gustavsberg), spegel med belysning och eluttag. Bastu med kvistfri panel, två lavar, bastuaggregat från Tylö och glasdörr.

Övrigt
Generöst med spotlights med dimmer i hela nedre plan samt duschrum på övre plan. Vita massiva innerdörrar. Sandsten som fönsterbänkar. Genomgående valnötsparkett där det inte ligger klinker. Markiser vid sovrumsfönster på övre plan samt smarkiser över båda terrasserna utanför vardagsrum och kök/matplats. 

 

Planritningar