Vitmålade väggar

Om bostaden

Inglasad balkong med fantastiskt läge, måste vara ett av områdets absolut bästa. Bedårande horisontutsikt i söderläge. Här har man verkligen ogenerad och milsvid utsikt.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Fakta

Utgångspris 2 895 000 kr Utgångspris Adress Bergmossevägen 26, 4tr Område Holmviksskogen Lägenhetsnummer 99-2517-1-94-4
Antal rum 3 rum och kök Månadsavgift 5 279 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Källarförråd Hiss Ja Byggår 1992
Boarea 74,5 Kvm Ingår i avgift Värme, Vatten, grundutbud Kabel-TV Andelstal 0.73860 % Driftkostnad 500 kr, Driftkostnaderna kan ändras beroende på hur många som bor i hushållet. Tv/data Com hem, Bredbandsbolaget

Beskrivning

Interiör

Hall
Stor möblerbar hall med gott om plats för avhängning och en rejäl klädkammare, spotlights i tak.

Kök
Stilfullt kök med vita köksluckor, bänskiva i massiv ek,vitt kakel ovan bänkskiva, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, spotlights i tak, köksfläkt, integrerad kyl/frys. Skåpinredning och den maskinella utrustningen har installerats 2015. Ett underbart kök med plats för många matgäster och utgång till den hänförande balkongen om ca (10-12 kvm).

Vardagsrum
Bra med plats för soffgrupp med öppen planlösning mot köket, spotlights i tak, 

Sovrum 1
Lugnt läge med utsikt över gården, plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter, spotlights i tak.

Sovrum 2
Plats för dubbelsäng, plats för förvaring, fönster mot balkong men även fönster med en underbar vy över trädtopparna som ger sovrummet ett fint ljusinsläpp. Spotlights i tak.

Badrum
Nytt fräscht badrum med vitt kakel på väggarna, ljusgrått klinkergolv, golvvärme, vit kommod med två lådor, duschvägg, takdusch/handdusch. spotlights i tak.

Balkong
Inglasad balkong med fantastiskt läge, måste vara ett av områdets absolut bästa lägen. Bedårande horisontutsikt i söderläge. Här har man verkligen ogenerad och milsvid utsikt. Den rymliga inglasade balkongen är ca (10-12 kvm). 

Övrigt
Lägenheten är totalrenoverad 2016. Genomgående vitlaserade ekgolv i hela lägenheten, vitmålade väggar, spotlights i tak. Förråd i källaren ca (6-8 kvm).

 

 

Förening

Brf Bergmossen-HSB. I föreningen finns 143 st lägenheter. Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Ösby 1:208 som består av 7 st punkthus med en total bostadsarea av ca 11.917 kvm fördelade på 143 lägenheter och lokalarea ca 180 kvm. Det finns tvättstuga i varje hus, en grovtvättstuga finns i hus nr 25.  Det finns en föreningslokal i området som boende i Bergmossen har möjlighet att hyra med bastu och dusch samt en övernattningslägenhet som går att hyra. Varje hus har ett cykelrum med plats för cyklar och barnvagnar. Vi har gjort i ordning en speciell grillplats utanför samlingslokalen som är till för alla boende i området. Där får inga mopeder förvaras. De förvaras i "mopedförrådet" som finns intill rondellen. Det finns p-platser att hyra 195kr/mån, kö kan förekomma.

Mer information finns på föreningens hemsida www.bergmossen.se.  

TV: Kabel-tv anslutning finns tecknat hos ComHem för hela föreningen. Kontakta ComHem om du vill ha fler kanaler utöver grundutbudet. Även Bredbandsbolaget erbjuder möjlighet till telefoni och digital-tv via bredbandsuttaget. Internet: I varje lägenhet finns ett bredbandsuttag som är anslutet till Bredbandsbolaget via fiber. För att koppla upp sig tecknas ett individuellt lägenhetsabonnemang hos Bredbandsbolaget. Hastigheten är upp till 100 Mbit/s. Bredbandsbolaget erbjuder även möjlighet till telefoni och digital-tv via bredbandsuttaget. Telia ansvarar för fasta teleledningar in och ut ur fastigheten fram till telecentralerna. Ledningarna från centralerna upp till lägenheterna är föreningens ansvar. Överlåtelseavgift debiteras säljaren med 3,5 % av prisbasbelopp. Pantsättningsavgift debiteras pantsättaren med 1,5 % av prisbasbelopp.

 

Område

Holmviksskogen bebyggdes i början på 1990-talet och består av flerfamiljshus och radhus i bostadsrättsform. De sju punkthusen på Bergmossevägen ligger med högt ljust läge i utkanten av Gustavsberg. Förskolan Holmviksskogen ligger vid infarten till område och till Ösbyskolan med F-åk 9 är det inte mer än fem minuters promenad. Busskommunikationerna är mycket goda och buss 474 går med tio minuters mellanrum och tar dig till Slussen på drygt 25 min. Det finns härliga naturområden söder om Holmviksskogen med fina naturstigar runt Kvarnsjön med härliga klippbad. Åt andra hållet når man Ösby Träsk med insjöbad och även här finns fina strövområden. Det är promenadavstånd både till Mölnviks Köpcentrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, systembolag, gym mm. och till Gustavsbergs Centrum med service, banker, restauranger och Ekvallens idrottsplats med bandyplan, sporthall, ishall, badhus och tennishall. Det är heller inte långt till vackra Gustavsbergs hamn med restauranger, caféer, apotek, gym, vårdcentral, gästhamn.

 

Planritningar