Båtbrygga närbild

Om bostaden

Välkommen till en optimalt planerad 2:a med härligt social planlösning – här är det enkelt att förlänga middagsbordet efter antalet gäster. Sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng. Stor balkong med utsikt över viken med föreningens bryggor. Bra kommunikationer - 25 min från Slussen.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 2 650 000 kr eller bud Adress Sandtäktsvägen 13 Område Värmdö Lägenhetsnummer 2-1103
Antal rum 2 rum och kök Månadsavgift 3 153 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Vindsförråd Hiss Ja Byggår 2018
Boarea 49,5 Kvm Ingår i avgift Värme, kallvatten, TV, bredband, telefoni Andelstal 0.9120 % Driftkostnad 450 kr, Enligt ekonomisk plan Tv/data Telia fiber

Beskrivning

Område

Här växer Östra Mörtnäs fram - ett nytt bostadsområdet med strålande utsikt över Mörtnäsviken där föreningen har sina bryggor med möjlighet till båtplats för de boende. Du har dessutom bara en liten promenad till Systrarna Delselius charmiga bageri, där du handlar nybakat till frukosten. Intill ligger också en trevliga restaurangen, som om somrarna är ett populärt tillhåll för både badgäster och Värmdöbor. Värmdö Köpcentrum ligger bara två kilometer bort och där hittar du bland annat mataffär, apotek och systembolag. Det perfekta läget ger närhet till det mesta som hör vardagen till - 25 minuter från city med perfekta kommunikationer.

Interiör
Med hög och stilren invändig standard går det att skapa ett personligt och prydligt hem i denna yteffektiva bostad. Via den trevliga hallen med gott om förvaring i den rymliga garderobsraden leder ljuset in till den öppna planlösningen som gör det lätt att möblera. Här finns plats för både soffhörna och matbord. Sovrum med garderob. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt överskåp kommer badrummet utrustat med, samt stilrent kakel i vitt och klinker i grått. Vit kommod med lådor, handfat, spegelskåp och handdukstork. 

Med mera
Natursköna Värmdöleden löper längs viken med strandpromenad och parkmiljö. Kvarteret bjuder också på andra trevliga mötesplatser med sittbänkar, grill och grönytor samt båtplatser vid föreningens två bryggor. Utöver den rika naturen är närheten till city, samt service och kommunikationer riktigt bra. Värmdö Köpcentrum ligger bara två kilometer bort och Stockholm city ligger på bekvämt pendlingsavstånd med bil från Östra Mörtnäs. För dig som jobbar i centrala stan går det också finfint att åka kollektivt. 

 

Förening

Föreningen består av fyra bostadshus med 4-6 våningar och 72 lägenheter. Cykelrum, barnvagnsrum, elrum och städrum ligger i husens entréplan. I vissa hus finns det även fastighetsförråd eller lägenhetsförråd i entréplan. Vindsplanen innehåller lägenheter och lägenhetsförråd. Till entréportarna är det kodlås och tag-läsare.

Föreningen har gemensamt el-abonnemang och debiteras respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning. Sophantering genom avfallsbehållare nedsänkta i marken. Källsortering i närliggande miljöhus.

Föreningen har egna bryggor med båtplatser precis nedanför husen som det finns möjlighet att köpa en andel i eller korttids hyra. 

 

 

 

Interiör

Hall
Fyrkantig hall med klinker och parkett på golvet. Garderob med skjutdörrar. Säkerhetsdörr med tittöga. 

Kök
Vitt kök från Marbodal med både skåp och lådor. Överskåp med belysning under. Grå bänkskiva, vitt kakel som stänkskydd och två hoar. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfria maskiner och kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och ugn, inbyggd mikro i arbetshöjd samt spisfläkt. Generöst med arbetsytor och förvaring. 

Vardagsrum
Kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för både matplats och soffhörna. Här är också utgång till en stor balkong med sol sen eftermiddag och kväll samt strålande utsikt över Mörtviken.

Sovrum
Sovrum med plats för en dubbelsäng och en garderob också här är det utsikt mot Mörtviken. 

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinker på golvet. Dusch med glasade duschväggar. Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över samt belysning, (inredning från Vedum). Vit arbetsbänk, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.  

Övrigt
Genomgående är det vitpigmenterad ekparkett på golven och vita målade väggar samt vita släta innerdörrar. Fönsterbänkar av sten. 2.50 meter i takhöjd. Stor balkong (8 kvm) med trätrall och utsikt mot Mörtviken.

 

Planritningar