0C2A2518

Om bostaden

Stor, ljus och välskött hörnlägenhet i entréplan med radhuskaraktär. Trädgård med två uteplatser i ett perfekt sydvästläge. Kök och vardagsrum i ett öppet samband, 4 sovrum och ett allrum samt två våtrum. Det går att få en företagsdel/generationsboende. Bostaden ligger centralt i Gustavsberg med gångavstånd till allt som hör vardagen till. Samfälligheten i området har "Villan" med bastu och relaxdel, festlokal och övernattningslägenhet för de boende i området. P-plats med och utan el finns med möjlighet att ladda el bil. Ledig p-plats finns.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta mäklaren för mer information.

Fakta

Utgångspris 4 950 000 kr eller bud Adress Publikvägen 25 Område Farstadal Lägenhetsnummer 251002
Antal rum 6 rum och kök Månadsavgift 5 412 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Förråd i suterrängplan i hus 29. Hiss Ja Byggår 2013
Boyta 120 kvm Ingår i avgift Värme, sophämtning, kallvatten, tv och bredband. Andelstal 3.818 % Driftkostnad 1135 kr, per månad. Hushållsel 7100 kr/år, varmvatten 3800 kr/år, hemförsäkring 2720 kr/år.

Beskrivning

Område

Farstadal ligger centralt i Gustavsberg med promenadavstånd till det mesta som hör vardagen till. Området är byggt av JM AB med denna förening som sista etappen och med ett trevligt läge nära naturen. Området har en samfällighet med bla "Villan" med övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och bastu.

Från området går bussar med tät trafik in mot Stockholm som ligger ca 20-25 minuter bort eller bussar vidare ut på Värmdö med möjlighet till båt ut i den stora skärgården med alla dess öar. 

Farstadal ligger i direkt anslutning till Porslinskvarteren med promenadstråk ner till Gustavsbergs hamnområde med allt från båtplatser, restauranger, caféer, porslinsfabrik med försäljning, konstateljéer och mycket mer. Här sammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden och kulturkvarter. Gustavsbergs centrum, samt rekreationsområden gör vardagarna genuint trevliga här.

 Bara ett stenkast från Farstadal ligger köpcentrumet Värmdö Marknad med Coop Forum, Mio, Plantagen och en Thai-restaurang. Ett par kilometer bort kan du besöka Värmdö Köpcentrum med över 80 olika butiker och företag. Livets krydda finns på Värmdö några minuters bilväg från Farstadal, finns Värmdös eget Louisiana – konsthallen Artipelag med modern konst och en gourmetrestaurang. Cirka 15 minuters bilväg åt andra hållet finns en av ostkustens största småbåtshamnar, Bullandö Marina. Dessutom finns Kvarnsjön på gångavstånd, med bad på sommaren och skridskoåkning eller skidåkning på vintern.

 

Förening

Brf Sailor bildades 2011 med inflyttning 2013 och är belägen på Publikvägen 25, 27 och 29 i Gustavsberg med närhet till skog, vatten och Stockholms yttre skärgård. Föreningens fastighet består av två flerbostadshus med tre trapphus om 4 våningar med 40 lägenheter. Runt i närområdet finns det totalt 6 föreningar som alla delar på en gemensamhets lokal kallad ”Villan” där det finns festlokal, sovplatser och bastu, boende i föreningen kan boka detta för olika  tillställningar. Föreningen har gemensamma utrymmen som cykelrum, barnvagnsrum och miljörum. I föreningen finns det 40 p-platser varav 20 st som har el för elbil 375 kr exkl kostnad för förbrukad el och 300 kr/mån utan el. P-plats finns utan kö.

 

Interiör

Hall
Hall med plats för skor och ytterkläder. Garderobsrad med fyra skjutdörrar och städskåp. Säkerhetsdörr med tittöga. Grått klinkergolv och vita målade väggar. 

Kök
Vitt kök med vita släta luckor, lådor och överskåp. Grå bänkskiva av laminat. Vita, blanka stående kakelplattor som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl och frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, inbyggd varmluftsugn, mikro i arbetshöjd, induktionshäll med spisfläkt över. Generöst med arbetsytor, förvaring och stor plats för matbord.

Vardagsrum
Ljust härligt vardagsrum som ligger i ett öppet samband med kök och med utgång till den härlig uteplats i sydväst. centrerat i bostaden. Bra plats för soffgrupp. 

Sovrum 1
Sovrum (13 kvm) med fönster i två väderstreck. Inbyggd garderob med skjutdörrar.

Sovrum 2
Sovrum (14 kvm) med plats för dubbelsäng, fönster mot egen uteplats. Garderobsrad. 

Sovrum 3
Sovrum med fönster mot egen trädgård.

Sovrum 4
Sovrum med fönster mot egen tomt.

Dusch/Tvätt
Vitt helkaklat badrum med svart klinkergolv med comfortvärme. Dusch med glasad duschvägg (plats för badkar finns). Wc, handfat på vit kommod med två lådor, spegel och belysning. Grå arbetsbänk, vita överskåp, tvättmaskin och torktumlare under bänk.

Gäst-wc
Med vitt kakel och svart klinker på golvet, dusch med glasad duschvägg, handfat med spegel över och wc.

Övrigt
Genomgående är det ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar. Fönsterbänkar av sten.

 

Tomt

Två stora uteplatser med stenläggning och insynsskydd och perfekt solläge. Uppvuxen trädgård med häckar och planteringar samt pallkragar med kryddor och grönsaker. Slät gräsmatta där de spelas kubb soliga dagar. Tomtmarken runt lägenheten har bostadsrättsinnehavaren nyttjanderätt på och skötselansvar. 

 

Planritningar