0C2A9069

Om bostaden

4-5 rok med betongvalv och charmig industri-look. Generös sällskapsyta med köksö mellan kök och vardagsrum. Där den extra takhöjden och det stora fönstren ger ett underbart ljus in i lägenheten. Privat del med 3 sovrum och 2 badrum samt gott om förvaring. Balkong i söder och möjlighet till egen terrass.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Fakta

Utgångspris 5 495 000 kr eller bud Adress Stig Lindbergs gata 21, 2tr Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer A-1203
Antal rum 4 rum och kök Månadsavgift 9278 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Källarförråd Hiss Ja Byggår 2018
Boyta 127 kvm Ingår i avgift Värme och kallvatten. Andelstal 0.79487 % Driftkostnad 1503 kr, varav hushållsel 350 kr/mån, varmvatten 203 kr/mån, bredband och tv 500 kr/mån. Hemförsäkring med bostadsrättstillägg 450 kr/mån. Driftskostnaden kan komma att förändras beroende på antal personer i hushållet. Tv/data IP-Onlys öppna nät, via deras beställningsportal beställs av bostadsrättsinnehavaren tjänster för bredband, TV och telefoni.

Beskrivning

Område

Det framväxande bostadsområdet i Porslinskvarteren i Gustavsberg har en charm som inte undgår någon. Här sammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden och kulturkvarter. Den mysiga båthamnen, Gustavsbergs centrum, samt rekreationsområden gör vardagarna genuint trevlig. Här bjuder vi på en lägenhet för kunden som önskar något ut över det vanlig. Välplanerad, öppen, ljus och betongvalv beskriver denna bostad med några enkla ord.

Med mera
Föreningen har en stor och påkostad takterrass med en allmän del och en del som går att boka privat. Här ifrån är det strålande utsikt över Gustavsberg och hamnområdet. Huset ligger också nära Blå Blomparken som är områdets oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn med båtplatser, restauranger, affärer, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm. I Gustavsberg och Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer finns här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis finns här, för att vara nämna några möjliga aktiviteter. Storstaden Stockholm är inte långt bort den heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till City.

 

Föreningen

Brf Fabrikshuset består av två huskroppar, Fabrikshuset och Lanterninhuset. Fabrikshuset är tidigare sanitetsporslinsfabrikens lokaler som totalrenoverats och fått två våningar påbyggda vilket gör att huset idag har sju våningar med 220 lägenheter inklusive ett garageplan.

Lanterninhuset har också det renoverats och består av 30 lägenheter och lokaler i entréplan.

I entréplan finns gemensamt förråd för barnvagnar och cyklar. I källarplan finns en stor tvättstuga med 3 tvättmaskiner varav en för grovtvätt, torktumlare, torkskåp och mangel. De separata förråden till varje lägenhet ligger i källarplanet.

Det mest unika med denna föreningen är den stora gemensam takterrass med planteringar och loungegrupper på taket av Fabrikshuset. Här ifrån är det strålande utsikt över Gustavsberg, Hamnen och fabriksområdet. Det finns också en del av takterrassen som kan bokas för privat bruk.

Fastigheten ingår i en gemensamhetsanläggning avseende bla garaget som förvaltas av en samfällighetsförening. Garaget har totalt 548 parkeringsplatser. Brf Fabrikshuset del är 18% vilket utgör ca 96 parkeringsplatser.

 

 

Interiör

Hall
Hall med klinker på golvet och garderober med skjutdörrar med extra överskåp.  

Kök
Vitt och mörkbrunt kök med släta luckor och lådor. Mörk stenskiva med nedfälld ho och induktionshäll. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfria maskiner, kyl och frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, inbyggd varmluftsugn och mikro samt induktionshäll med spisfläkt över. Generöst med arbetsytor. Köksö med gott om förvaring och bänkskiva också den av sten.

Vardagsrum/matplats
Vardagsrum, matplats och kök ligger i ett öppet samband med generösa ytor. Stora fönsterpartier, synliga betongbjälkar och utgång till balkong i söder.  

Sovrum/arbetsrum
Sovrum/arbetsrum som ligger i ett öppet samband med vardagsrummet och kan lätt delas av till ett fjärde sovrum. Stora fönster i söder och extra högt i tak.  

Master bedroom
Sovrum med två stora fönster, extra högt i tak med betong valv samt garderobsrad. 

Sovrum
Sovrum med två stora fönster, extra högt i tak och stort fönster. 

Sovrum
Sovrum med två stora fönster, extra högt i tak och stort fönster. Inbyggd garderobsrad.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med grått klinkergolv med golvvärme. Stort elegant badkar med takdusch. Wc, handfat på vit kommod med spegel över samt belysning. Tvättmaskin och handdukstork.

Duschrum
Vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Wc, dusch med glasad duschvägg, handfat med spegel över samt belysning. Extra skåp och handdukstork. 

Hall
Hall i sovrumsdel med garderobsrad.

Övrigt
Genomgående är det ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita innerdörrar och vita socklar. Fönsterbänkar av betong. 

 

KOMMENTAR TILL NETTOSKULDSÄTTNINGEN

Ej möjlig att räkna fram.

 

Planritningar