WillKag5-36

Om bostaden

2:a med balkong i söder in mot lugn gård. Kök och vardagsrum i ett öppet samband. Sovrum med inbyggd garderobsrad. Fräscht badrum tm/tt. Centralt läge nära buss, affärer, hamnområdet och vackra strövområden.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Fakta

Utgångspris 2 450 000 kr eller bud Adress Wilhelm Kåges gata 5, 3tr Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer 13123
Antal rum 2 rum och kök Månadsavgift 3254 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Vindsförråd Hiss Ja Byggår 2018
Boyta 47 kvm Ingår i avgift Värme, kallvatten, TV, IP-telefoni och bredband Andelstal 0.814 % Driftkostnad 565 kr, varav el 480 kr/mån, varmvatten 120 kr/mån och hemförsäkring 145 kr/mån. Egen mätare för el och varmvatten. Tv/data Comhem bredband 100/100 & Tv baspaket

Beskrivning

Område

På Wilhelm Kåges gata 5 in motgården hittar du denna välplanerade 2:a med kök och vardagsrum i öppen planlösning, härligt helkaklat badrum, vardagsrum och sovrum mot gården. Lägenheten med sin balkong i söder, ligger lugnt in mot den grönskande innergården som badar i sol från tidig morgon till eftermiddag. Det nya bostadsområdet runt gamla porslinsfabriken i Gustavsberg har en charm som inte undgår någon. Här sammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden. Den mysiga båthamnen, Gustavsbergs centrum, samt rekreationsområden gör vardagarna genuint trevliga här.

Interiör
I denna välplanerade 2:a med egen terrass och lugnt läge kan inte livet bli mer harmoniskt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum låter ljus från det stora fönstret fylla hela rummet. Utrymmet har gott om plats för en matgrupp och soffmöbler. Från detta rum nås balkongen som vetter mot innergården. Sovrummet ligger lugnt mot innergård med ljusinsläpp genom de två fönstren. I badrummet är det ljusgrått klinker ovan golvvärmen och väggarna är vitkaklade, dessutom kommer badrummet inrett med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Köket är inrett i vitt med skåp från Ballingslöv, vitt kakel och mörk bänkskiva som kontrast. Maskinparken i köket går i rostfritt med inbyggd varmluftsugn och likaså inbyggd micro i arbetshöjd, vidare finns induktionshäll, kyl/frys och diskmaskin på plats.

Med mera
Föreningen har en stor och påkostade innergården med både fina planteringar, perfekta lekytor för alla barn och bouleplan. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård finns trevliga och grönskande Blå Blomparken samt Fajansparken som är områdets mötes- och rekreationsplats. På promenadavstånd ligger Gustavsbergs hamn där det förutom båtplatser och affärer finns för- och grundskolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar med tät trafik in mot bland annat Stockholm som bara ligger 20 minuter bort.

 

Förening

Bostadsrättsföreningen består av en fristående huskropp med fem trapphus i fyra våningar. Totalt är det 111 lägenheter fördelat på 1 till 4 rok med fransk balkong, balkong eller terrass. På vinden finns ett förråd till varje lägenhet samt varmbonat förråd för barnvagnar. Tillsammans med Brf Sailor i Gustavsberg har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, lekytor, boulebana, uteplatser och plats för cyklar. På gården finns två mindre hus med trappa och hiss ner till det varmbonade garaget, i samma byggnad finns stort cykelförråd i gårdsplan.

 

Interiör

Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor. Garderob, städskåp och säkerhetsdörr med tittöga. 

Kök
Vitt kök med vita släta luckor och lådor från Ballingslöv och rostfria maskiner. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, inbyggd varmluftsugn och mikro i arbetshöjd, induktionshäll med spisfläkt över. Generöst med arbetsytor och förvaring. 

Vardagsrum
Vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Gott om plats för soffgrupp och matplats. Utgång till balkongen i söder med lugnt läge mot innergård. 

Sovrum
Sovrum med två fönster in mot gården och tre inbyggda garderober.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasad duschvägg. Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över samt belysning. Vit arbetsbänk med vitt överskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare. 

Övrigt
Genomgående är det vitlaserad ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar.  

 

Planritningar