Kök m matplats

Om bostaden

Välplanerad tvåa med perfekt läge med en balkong i sydväst högst upp och in mot gården i områdets snyggaste hus. Vardagsrum och kök i ett öppet samband, sovrum och hall med gott om förvaring. Möjligt med snar inflyttning.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 2 295 000 kr eller bud Adress Josef Ekbergs gränd 6, 4tr Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer 5042
Antal rum 2 rum och kök Månadsavgift 2 811 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Vindsförråd Hiss Ja Byggår 2018
Boarea 42 Kvm Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, IP-telefoni och bredband Andelstal 0.5789 % Driftkostnad 300 kr Tv/data Com hem

Beskrivning

Område

Område
Det framväxande bostadsområdet i Porslinskvarteren i Gustavsberg har en charm som inte undgår någon. Här sammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden och kulturkvarter. Den mysiga båthamnen, Gustavsbergs centrum, samt rekreationsområden gör vardagarna genuint trevliga här. Här, i en underbart ljus bostad med en stor balkong i sydväst med möjlighet till vackra solnedgångar och områdets snyggaste hus i elegant idustridesign, blir livet enkelt. Upplev en välplanerad bostad med härliga ljusinsläpp, med ett lugnt och ostört läge in mot gården och med närhet till Blå Blomparken som är under uppförande.

Med mera
Föreningen har en stor och påkostad innergård med gott om plats för gemenskap. Blå Blomparken kommer bli områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn med båtplatser och i området finns affärer, förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm. I Gustavsberg och Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med konsthallar och ateljéer finns här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis finns här, för att vara nämna några möjliga aktiviteter. Storstaden Stockholm är inte långt bort den heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till City.

 

Bostadsrättsföreningen

Föreningen består av fyra hus med fem trapphus och ett miljöhus för sopsortering på den gemensamma innergården. Totalt är det 139 lägenheter med 1-4 rok. I entréplan i varje hus finns förråd för cyklar och barnvagnar samt postfack. På vinden har varje lägenhet ett eget förråd. 80 p-platser i ett gemensamt garage har föreningen för uthyrning, 919 kr/mån. Föreningen har också en lokal om 48 kvm i entréplan för uthyrning. Trevlig innergård för gemenskap bl a en lekplats. Föreningen ligger mitt i porslinskvarteren intill Blå Blomparken.

 

Interiör

Hall
Fyrkantig hall med garderobsrad och säkerhetsdörr med tittöga. 

Kök
Vitt kök med både skåp och lådor. Överskåp med belysning under. Grå bänkskiva, vitt kakel som stänkskydd och två hoar. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfria maskiner och kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, induktionshäll och ugn, inbyggd mickro i arbetshöjd samt spisfläkt. Generöst med arbetsytor och förvaring. Köket har gått om plats för en matgrupp. 

Vardagsrum
Kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till en stor balkong i sydväst med lugnt läge mot innergården.

Master bedroom
Rymligt sovrum med inbyggd garderobsrad.  

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinker på golvet. Dusch med glasade duschväggar. Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över samt belysning. Vit arbetsbänk, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.  

Övrigt
Genomgående är det ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita släta innerdörrar och vita golvsocklar. Fönsterbänkar av sten. 2.50 meter i takhöjd. Obs! Bilderna är tagna i en visningsl