stiglindbergsv28-12
Budgivning pågår

Om bostaden

I Gustavsbergs hamn finner ni denna unika lägenhet med möjlighet till 2-3 rok en totalyta på 104 kvm i två plan, 52 kvm (boarea) övreplan + 52 kvm (biarea) suterängplan. Möjlighet till två mindre lägenheter eller en lägenhet i två plan. Kan förvärvas av företag. Perfekt nedervåning för tonårsbarn med möjlighet till egen ingång. Balkong i sydvästläge med närhet till både affärer, restauranger, caféer, natur och härliga promenadstråk. I hamnen finns möjlighet till båtplats. Bilderna är från tidigare möblering.

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 3 200 000 kr eller bud Adress Stig Lindbergs gata 30, nb - 1tr Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer 20B
Antal rum 3 rum och kök Månadsavgift 5 756 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd I lägenheten Hiss Nej Byggår 2017
Boyta + Biyta 52 kvm + 52 kvm Ingår i avgift Värme och vatten. Driftkostnad 649 kr, varav hushålls el 350 kr/mån och 299 kr/mån bredband (som debiteras via avin för månadsavgiften). Tv/data Telia, Fiber

Bud: 3 200 000 kr

  • Budgivare 1 – 3 200 000 kr – 2020-10-18 14:45

Beskrivning

Område

Brf Västra Portvaktsstugan ligger också nära Blå Blomparken som är områdets lugna oas och rekreationsplats. I närområdet finns det mesta från Gustavsbergs hamn med båtplatser till Café Delselius i Tornhuset där du handlar det nybakade brödet till lördagens morgonkaffe. Runt husknuten finns även restaurangliv och affärer bl.a Deliverkstan och Hemköp. Allt som hör vardagen till så som förskolor och skolor, vårdcentral och gym samt mycket bra kommunikationer i form av bussar mot bland annat Slussen/Centralen gör livet här enkelt. Vad mer kan önskas? I Gustavsberg och Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med museum, konsthallar och ateljéer ligger här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis finns här, för att vara nämna några möjliga aktiviteter. Storstaden Stockholm är inte långt bort den heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till city.

 

Förening

Brf Västra Portvaktsstugan är en nybildad bostadsrättsförening i hjärtat av Porslinskvarteren i Gustavsbergs hamn med 13 lägenheter varav 3 lägenheter belägna i en äldre byggnad från 1888 och 10 lägenheter i ett nybyggt hus. Föreningen har en stor gemensam innergård med grillplats, lekplats och öppna gräsytor med planeringsmöjligheter. Brf Västra Portvaktsstugan tillåter ägande av juridisk person men max 4 st. På innergården finns 8 p-platser. Avgiften för p-plats är 500 kr/mån alt. 600 kr/mån med eluttag för motorvärmare. Ytterligare 3 p-platser finns i garage med avgift 900 kr/mån. Gemensamt cykel- och barnvagnsförråd ligger i byggnaden.

 

 

Interiör

Plan 1
Hall

Rymlig hall med klinkergolv, gott om plats för ytterkläder och säkerhetsdörr.

Kök
Stilsäkert vitt kök med infrästa handtag på släta luckor och lådor. Överskåp med spotlights under. Mörk bänkskiva med vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfria maskiner, kyl/frys och diskmaskin med integrerade köksluckor, inbyggd varmluftsugn och mikro samt induktionshäll med spisfläkt över. Generöst med arbetsytor och förvaring.

Badrum öpl
Helkaklat badrum med kakel och klinker i grå/beige, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, bra arbetsbänk, handfat på kommod med lådor, dusch med vikbara dörrar i glas. 

Vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Utgång till stor balkong i sydvästläge. Inbyggd trappa till suterängplan. 

Sovrum
Del av vardagsrummet går att dela av till ett sovrum.

Plan 2
Suterrängplan

52 kvm biyta med egen ingång. Idag är dessa 52 kvm uppdelat i 3 sovrum utan fönster i suterängdel och ett allrum med fönster samt en trinett. Idag är trappan mellan planen inbyggd. Säljaren står för kostnad att öppna upp mellan planen samt återställa suterängplan till ett stort rum.

Badrum undervåning
Helkaklat badrum i beige färg och klinkergolv med comfortvärme. Vattenfallsdusch med glasad duschvägg. Wc, handfat på vit kommod med spegel över samt belysning. Belysning från spotlights i tak med dimmer.

Övrigt
Denna lägenhet har smakfulla och påkostade materialval. Det är genomgående vita målade väggar och träparkett, massiv ek, 2 stav, mattlackad från Kährs med färg granite. Vita innerdörrar från Swedoor. Fönsterbänkar av kalksten. Garderober och kök från IKEA. Golvvärme i hela entréplanet och vattenburna radiatorer på nedre plan. Bilderna är från tidigare fotografering av lägenheten. 

 

Planritningar