Frukost

Om bostaden

Välplanerad 1:a med gott om förvaring i de två stora garderoberna med skjutdörrar. Fullt utrustat kök i vitt. Stor balkong i söder med plats för utemöbel. Blir du först att bo i denna fina lägenhet?

Ansvarig mäklare

Visningar

  • Kontakta ansvarig mäklare för visning

Fakta

Utgångspris 1 950 000 kr eller bud Adress Edla Sofias gata 14, 4tr Område Porslinskvarteren Lägenhetsnummer 1043
Antal rum 1 rum med kök Månadsavgift 2 616 kr Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet Förråd Vindsförråd Hiss Ja, huset har två lika stora hissar. Byggår 2018
Boarea 38 Kvm Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, IP-telefoni och Bredband Andelstal 0.5375 % Driftkostnad 300 kr, Både varm- och kallvatten ingår i avgiften. Tv/data Com hem

Beskrivning

Område

Det framväxande bostadsområdet i Porslinskvarteren i Gustavsberg har en charm som inte undgår någon. Här sammanstrålar anrik gemytlighet med modern komfort, i ett område som ligger intill havet såväl som intill vackra strövområden och kulturkvarter. Den mysiga båthamnen, Gustavsbergs centrum, samt rekreationsområden gör vardagarna genuint trevliga här. Här, i en underbart ljus bostad med en stor balkong i områdets högsta hus, blir livet enkelt. Upplev en välplanerad bostad med härliga ljusinsläpp, med ett lugnt läge mot Blå Blomparken som är under uppförande.

Interiör
Med hög och stilren invändig standard går det att skapa ett personligt och prydligt hem i denna generösa till ytan rymliga bostad. Via den trevliga hallen, med plats för hatthylla, skoställ samt garderob med skjutdörrar leder ljuset in till det öppna fyrkantiga rummet som är lätt att möblera. Här finns plats för sovalkov, arbetsplats, soffhörna och matbord. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare kommer badrummet utrustat med, samt stilrent kakel i vitt och klinker i grått. Vit kommod med lådor, handfat och spegel.

Med mera
Föreningen har en stor och påkostad innergård med gott om plats för gemenskap. Intill bostäderna byggs Blå Blomparken, som kommer bli områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn med båtplatser och i området finns affärer, förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm. I Gustavsberg och Porslinskvarteren osar det av kultur - Sveriges enda porslinsfabrik tillsammans med muséum, konsthallar och ateljéer finns här. Även natur och aktivitet har sin givna plats; rekreation i skog och längs hav, sjö- och båtliv, golf och tennis finns här, för att vara nämna några möjliga aktiviteter. Storstaden Stockholm är inte långt bort den heller, både bil och effektiva kommunikationer gör att det aldrig är långt att ta sig till City.

 

Bostadsrättsföreningen

Föreningen består av fyra hus med fem trapphus och ett miljöhus för sopsortering på den gemensamma innergården. Totalt är det 139 lägenheter med 1-4 rok. I entréplan i varje hus finns förråd för cyklar och barnvagnar samt postfack. På vinden har varje lägenhet ett eget förråd. 80 p-platser i ett gemensamt garage har föreningen för uthyrning, 919 kr/mån. Föreningen har också en lokal om 48 kvm i entréplan för uthyrning. Trevlig innergård för gemenskap bl a en lekplats. Föreningen ligger mitt i porslinskvarteren intill Blå Blomparken.

 

Interiör

Hall
Hall med plats för ytterkläder och skor samt en garderobsrad med städskåp. Säkerhetsdörr med tittöga. Tre spotlights i taket

Köksdel
Vitt kök med vita luckor och lådor. Överskåp med belysning under. Grå bänkskiva med vitt kakel som stänkskydd och två hoar. Köket är maskinellt fullutrustat med rostfria maskiner, kyl/frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, induktionshäll med ugn, inbyggd mickro i arbetshöjd samt spisfläkt. Bra med arbetsyta och förvaring. Köket har plats för en matgrupp och utgång till balkong. 

Myshörna
Bra med plats för soffa och bord vid fönster i söder.  

Sängplats
Bra hörna som lätt kan bli en sängalkov med datahörna.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv. Dusch med glasade duschväggar. Wc, handfat på vit kommod med två lådor och spegel över samt belysning. Vit arbetsbänk och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.  

Övrigt
Genomgående är det ekparkett på golven och vita målade väggar. Vita innerdörrar med speglar och vita socklar. Fönsterbänkar av sten. 2.50 meter i takhöjd taket i hallen är sänkt. Obs! Bilderna är från en visningslägenhet.

 

Planritningar